Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019


Νέο ξεκίνημα θα κάνει η Λίλη Αλεξούλη, που μετά την πολύχρονη συνεργασία με τον Γιώργο Πομάσκι θα συνεχίσει την προετοιμασία της στο γκρουπ του Γιάννη Κουτσογιαννόπουλου.


 

Μόλις 27 ημέρες απομένουν για τον ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ 2019, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, στο κέντρο της Αθήνας και


 

Ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο σε Πανεπιστημιακούς αγώνες στο Τέξας και κατάφερε να γίνει ο 8ος Έλληνας όλων των εποχών στο έπταθλο. 

Τις καλές εμφανίσεις στη σεζόν συνέχισε ο Μίλτος Τεντόγλου, αυτή τη φορά στο Μπέρμιγχαμ, όπου έγινε ένας ακόμη αγώνας της σειράς Indoor Tour.

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών έγινε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη με τη συμμετοχή 14 αθλητών και αθλητριών μας. Η χώρα μας κατέκτησε τρία μετάλλια (1-2-0), ενώ ένας αθλητής μας κατάφερε να πετύχει το όριο για Γλασκώβη.

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας της έκανε σήμερα η Νικόλ Κυριακοπούλου στο Indoor Tour της IAAF στο Μπέρμιγχαμ. Η πρωταθλήτρια μας ξεπέρασε τα 4,81 μ. και κατέλαβε την τρίτη θέση στον αγώνα με διαφορά προσπαθειών από τις αθλήτριες που .

Ο Κώστας Μπανιώτης ξεπέρασε τα 2,22 μ. στο ύψος στο εθνικό πρωτάθλημα της Ιταλίας στην Ανκόνα, οπου συμμετείχε εκτός συναγωνισμού και πλέον στέφει την προσοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου