Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019


Το 35ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών ξεκινάει την Παρασκευή (1/3) και ολοκλήρωνεται την Κυριακή (3/3) στο Emirates Arena στη Γλσκώβη. 

Είναι γεγονός πως η χώρα μας έχει δημιουργήσει μακρά παράδοση στους δρόμους ταχύτητας σε ανοιχτό και κλειστό στίβου. Είναι επίσης διαπιστωμένο πως τα τελευταία χρόνια στις διοργανώσεις του κλειστού στίβου λείπει ο αθλητής που θα καταφέρει να κάνει το ...κάτι παραπάνω.

Ο Κώστας Φιλιππίδης έκανε σήμερα τον τελευταίο του αγώνα πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης στο Κλερμόν Φεράν. Ο πρωταθλητής μας έδωσε το παρών στον αγώνα που διοργανώνει ο Ρενό Λαβιλενί, ωστόσο δεν ανέβηκε όσο ψηλά θα ήθελε, αφού ξεπέρασε τα 5,45 μ. και στη συνέχεια έκανε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 5,60 μέτρα.

φωτογραφιες: eurokinissi/Θανάσης Καλλιάρας
Στο χιονισμένο τοπίο των Τρικάλων έγινε σήμερα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών. Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες δεν αποδείχθηκαν αποτρεπτικές για τις αποστολές που είχαν προγραμματίσει να μεταβούν στην πόλη της Θεσσαλίας κι έτσι οι αγώνες έγιναν δίχως αριθμητικές απώλειες και με μεγάλο ενδιαφέρον στις περισσότερες κατηγορίες.

Σε φοβερή κατάσταση έδειξε πως βρίσκεται η Σταματία Σκαρβέλη, που για μία ακόμη φορά φέτος πέτυχε ρεκόρ στο βαρύ όργανο.

Για τη Γλασκώβη θα αναχωρήσει την Τετάρτη (27/2) η εθνική ομάδα που θα συμμετάσχει στο 35ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

Tο πανελλήνιο ρεκόρ στο 5αθλο Νεανίδων βελτίωσε η Πασχαλίνα Παπαδοπούλου.








Η Έλλη - Ευτυχία Δεληγιάννη φάνηκε από την αρχή της σεζόν πως όχι μόνο μπορεί να δοκιμάσει την τύχη της στα 800 μ., αλλά να κυνηγήσει εξαιρετικές επιδόσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου