Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Στο Βελιγράδι έγινε πριν δύο χρόνια το 34ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τη συμμετοχή επτά αθλητών και αθλητριών μας που κατέκτησαν τρία μετάλλια και κράτησαν τη χώρα μας ψηλά στον πίνακα των μεταλλίων. 

Η αυλαία για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας ανοίγει, παραδοσιακά πιά, με τα εγκαίνια της ATHENS HALF MARATHON EXPO, τέσσερις ημέρες νωρίτερα στις 14 Μαρτίου
Τον τελευταίο τους αγώνα έκαναν σήμερα πολλοί από τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα είναι πρωταγωνιστές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης . Ανάμεσα σε αυτούς η Νικόλ Κυρικαπούλου και η Κατερίνα Στεφανίδη, που ξεπέρασαν τα 4,67 μ. και 4,62 μ., αντίστοιχα και κατέλαβε την δεύτερη και τρίτη θέση στο επί κοντώ.
Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος θα γίνει την Κυριακή στα Τρίκαλα.

Η Γλασκώβη θα φιλοξενήσει για δεύτερη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αφού την πρώτη φορά που κλήθηκε να φέρει σε πέρας ανάλογη διοργάνωση ήταν το μακρινό 1990.

Με τα τέσσερα από τα έξι μετάλλια του Βερολίνου στη σύνθεση της και μια πλειάδα ικανών αθλητών και αθλητριών θα πάρει μέρος η χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης (1-3/3).

Την πρώτη της συμμετοχή σε στίβο μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο, είχε η Αλεξία Πάππας, η οποία πήρε μέρος στα 10.000 μ. σε αγώνες στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας.

Επιμορφωτικό σεμινάριο θα γίνει το Σάββατο (23/2) στα Τρίκαλα, μία ημέρα πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος με θέματα που αφορούν στις αποστάσεις.

Αυξημένο είναι και φέτος το ενδιαφέρον από πλευράς συμμετεχόντων για τον ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ 2019, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, στο Σύνταγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου