Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Σταθεροί Λατιφλλάρι και Σκαρβέλης, δυνατό το γερμανικό δίδυμο Storl – Schwanitz

stivoz.gr

 

 

 

 



Στη διάθεση του ΣΕΓΑΣ είναι από σήμερα το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τις προπονήσεις αθλητών και αθλητριών της εθνικής ομάδας και των σωματείων.


 


Στη Γλασκώβη θα γίνει το κορυφαίο γεγονός της σεζόν, στο οποίο οι πρωταθλητές μας θα επιδιώξουν για μία ακόμη φορά να διεκδικήσουν σπουδαίες επιδόσεις και μετάλλια.



 


Η Κατερίνα Στεφανίδη και ο Μίλτος Τεντόγλου απέσπασαν τον τίτλο της κορυφαίας και του κορυφαίου για το 2018, σε γυναίκες και άνδρες αντίστοιχα στην ψηφοφορία που «έτρεξε» στο site της ομοσπονδίας, αλλά και στα social media.






Τον τέταρτο αγώνα του στη σεζόν πραγματοποίησε σήμερα ο Κώστας Φιλιππίδης στο Λοντζ της Πολωνίας. 


Σειρά σεμιναρίων με εισηγητές τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς ξεκινάει από την ερχόμενη εβδομάδα (4/2, 21.00) η ομοσπονδία, στο πλαίσιο των διαδικτυακών επιμορφωτικών σεμιναρίων.


Ο Μάρκος Γκούρλιας πραγματοποίησε καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συλλόγων σε ανώμαλο έδαφος, το οποίο έγινε σήμερα στην Αλμπουφέιρα της Πορτογαλίας.


Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά διεξάγεται σήμερα μία ακόμη ημερίδα κλειστού στίβου.


Το ατομικό του ρεκόρ βελτίωσε ο Ιάσωνας Μαχαίρας στη σφαιροβολία σε αγώνες που έγιναν στο Ν. Μέξικο των ΗΠΑ.


Από εκεί που σταμάτησε την περσινή σεζόν φαίνεται να συνεχίζει ο Εμμανουήλ Καραλής, που μόλις δύο αγώνες από την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση κατάφερε να βρεθεί και πάλι σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα.


Τρεις κούρσες σε δύο διαδοχικές ημέρες έκανε ο Κώστας Δουβαλίδης, που μετά το 7.75 στο Βαν ντε Ρέιγ έτρεξε στο μίτινγκ κλειστού στο Μοντεβίλ.

Τον τρίτο της αγώνας στην σεζόν πραγματοποίησε η Κατερίνα Στεφανίδη στο IAAF Indoor Tour της Καρλσρούς και όπως συνέβη και στους δύο που προηγήθηκαν έτσι και σήμερα έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας νωρίτερα κάνει άλμα πάνω από τα 4,70 μέτρα.


Ημερίδα κλειστού στίβου έγινε σήμερα στην Πάτρα με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου