Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019


Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χμ. βάδην Κ23 και παράλληλα η ημερίδα βάδην όλων των κατηγοριών, θα γίνει την Κυριακή στην περιοχή Βαρέων στα Μέγαρα.

Το κορυφαίο όργανο της Ομοσπονδίας, η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των αντπροσώπων των Σωματείων-Μελών όλης της Επικράτειας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Μαρτίου στο Αλεξάνδρειο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Λουτρακίου.

Ένας νέος θεσμός έκανε φέτος την παρουσία του και τόνωσε την αγωνιστική δράση του χειμώνα, στα αγωνίσματα των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων.

Ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους πολίτες προκειμένου να συμμετάσχουν  στη μεγάλη γιορτή Αθλητισμού και Πολιτισμού RUN GREECE-Ηράκλειο 2019 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου2019

Με το 5ο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων ανοίγουν οι διοργανώσεις της ομοσπονδίας για τους αγώνες της θερινής περιόδου, το Σάββατο (23/3) στην Θεσσαλονίκη.

Το Α΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών καταδίκασε σήμερα τον Αναστάσιο Κουτσούκο σε τρία χρόνια και εννέα μήνες φυλάκιση για την τέλεση των αδικημάτων της ψευδούς καταμήνυσης κατά συρροήν και της συκοφαντικής δυσφήμισης κατά του προέδρου του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλου και του γενικού γραμματέα, Βασίλη Σεβαστή.

Το Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας θα γίνει στο Μπακού (22-27/7) και μέχρι την 1η Απριλίου θα έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση επιλογής αθλητών και αθλητριών, που είναι πιθανό να συμμετάσχουν στη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου