Σάββατο 9 Μαρτίου 2019


Δύο προπονητικά καμπ έχει προγραμματίσει η ομοσπονδία ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της θερινής περιόδου. 

Δέκα σχολεία θα στηρίξουν έμπρακτα τον 8ο Ημιμαραθώνιο με εκατοντάδες μαθητές να συμμετέχουν ως εθελοντές στη γιορτή της Αθήνας.
Η γιορτή της Αθήνας πλησιάζει.


 
 
Άρχισαν οι εγγραφές για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου και τους αγώνες "Κωνσταντίνεια" 2019, τη γιορτή της πόλης και των πολιτών της Δεσκάτης αλλά και των Γρεβενών, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 7 Απριλίου 2019.


 

Στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI, όπου θα πραγματοποιηθεί η ATHENS HALF MARATHON EXPO, θα λειτουργήσει και το Κέντρο Εγγραφών του ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 2019, ο οποίος θα  πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου στην Αθήνα.


 

Ο Σύλλογος Φίλων Κλασικού Αθλητισμού εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να συγχαρεί τους αθλητές και τις αθλήτριες της εθνικής ομάδας, που συμμετείχαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.


 
Ο Κώστας Φιλιππίδης επέστρεψε τα ξημερώματα της Τρίτης στην Ελλάδα και από την επόμενη ημέρα ξεκίνησε τη διαδικασία αποκατάστασης, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο. 

Την παραμονή του στην Αθήνα θα παρατείνει ο Κώστας Ζήκος, προκεμένου να ξεπεράσει τη θλάση που υπέστη στον τελικό των 60 μ., στη Γλασκώβη.

Αρχισαν στο Ηράκλειο οι εγγραφές για τον αγώνα Run Greece Ηράκλειο, τη γιορτή της πόλης και των πολιτών του Ηρακλείου αλλά και ολόκληρης της Κρήτης, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2019.

Η μάχη με τον πήχη πολλές φορές είναι άνιση. Στέκεσαι απέναντι και στα δευτερόλεπτα που μεσολαβούν μέχρι να κάνεις το άλμα πρέπει να κερδίσεις αρχικά την μάχη της ψυχολογίας. Το άλμα σε ύψος είναι ένα από τα πιο εγκεφαλικά αγωνίσματα του στίβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου