Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019


Ο Σύλλογος Φίλων Κλασικού Αθλητισμού εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να συγχαρεί τους αθλητές και τις αθλήτριες της εθνικής ομάδας, που συμμετείχαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.
Ο Κώστας Φιλιππίδης επέστρεψε τα ξημερώματα της Τρίτης στην Ελλάδα και από την επόμενη ημέρα ξεκίνησε τη διαδικασία αποκατάστασης, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο. 

Την παραμονή του στην Αθήνα θα παρατείνει ο Κώστας Ζήκος, προκεμένου να ξεπεράσει τη θλάση που υπέστη στον τελικό των 60 μ., στη Γλασκώβη.

Αρχισαν στο Ηράκλειο οι εγγραφές για τον αγώνα Run Greece Ηράκλειο, τη γιορτή της πόλης και των πολιτών του Ηρακλείου αλλά και ολόκληρης της Κρήτης, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2019.

Η μάχη με τον πήχη πολλές φορές είναι άνιση. Στέκεσαι απέναντι και στα δευτερόλεπτα που μεσολαβούν μέχρι να κάνεις το άλμα πρέπει να κερδίσεις αρχικά την μάχη της ψυχολογίας. Το άλμα σε ύψος είναι ένα από τα πιο εγκεφαλικά αγωνίσματα του στίβου.

O ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2019, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου στο Σύνταγμα, είναι ένα μαζικό γεγονός, το οποίο ο ΣΕΓΑΣ οργανώνει με την πολύτιμη συνδρομή του Δήμου Αθηναίων και της Περιφέρειας Αττικής.

Δρόμος αντοχής ο ΗμιΜαραθώνιος Αθήνας έχει γίνει αφορμή να δοκιμάσουν τα όρια τους χιλιάδες νέοι, αλλά και έμπειροι δρομείς. Ως διαδρομή υψηλών απαιτήσεων είναι απαραίτητο

Το RUN GREECE το 2019 ανανεώνεται, με νέο λειτουργικό σχεδιασμό, φρέσκια εικόνα (look of the event) με ανανέωση της σήμανσης και της παρουσίασης των αγώνων
Η χειμερινή περίοδος ολοκληρώθηκε τυπικά με τη διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και σειρά παίρνει τώρα μια άλλη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Το Σαββατοκύριακο θα γίνει στο Σαμορίν της Σλοβακίας το Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων με τη συμμετοχή της ελληνικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου