Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019


Σε νέο περιβάλλον γυμνάζεται εδώ και αρκετό καιρό η Κορίνα Πολίτη, η οποία μετά την πολύχρονη και επιτυχημένη συνεργασία της με τον Γιώργο Νούτση, επέλεξε να γυμναστεί με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Περικλή Χατζηαναστασιάδη.

Ο Γιώργος Τζατζιμάκης ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στη θερινή σεζόν, αφού στον πρώτο αγώνα - στόχο της σεζόν κατάφερε να πετύχει το στόχο του και με 1.25.46 να πιάσει το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Γκεβλε της Σουηδίας.

Ο Χρήστος Παπούλιας ήταν ο νικητής στο δημοφιλέστερο αγώνισμα του 8ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, τον αγώνα των 5 χλμ. Εθνική Τράπεζα, ο οποίος έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχής φέτος, ενώ στις γυναίκες νικήτρια αναδείχθηκε ένα κορίτσι η Ηλιάννα Χατζηπαναγιώτη!

Η Όλγα Φιάσκα αποτέλεσε το 2018 μία από τις κορυφαίες αθλήτριες της κατηγορίας Κ18 με διάκριση τόσο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων.

φωτογραφίες: eurokinissi
Η πόλη της Αθήνας γέμισε από νωρίς το πρωί με χιλιάδες δρομείς που επέλεξαν και φέτος να πάρουν θέση εκκίνησης σε έναν αγώνα - γιορτή για την πόλη. Ο 8ος Ημιμαραθώνιος χαρακτηρίστηκε από τη μεγάλη συμμετοχή, αλλά και ένα σπουδαίο ρεκόρ που σημείωσε ο Παναγιώτης Καραΐσκος στον Ημιμαραθώνιο.

Με τη συμμετοχή περίπου 3.500 δρομέων, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ, διεξήχθη ο αγώνας 3 χλμ «Σοκολάτα υγείας Παυλίδη» στο πλαίσιο του 8ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας. Άνθρωποι όλων των ηλικιών συμμετείχαν στον αγώνα δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό.

Η πρωτεύουσα ετοιμάζεται να καλωσορίσει την άνοιξη με περισσότερους από 22.000 δρομείς που θα βρίσκονται στην καρδιά της για τον 8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας.

Ο 8ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας μοιάζει με μία καλοκουρδισμένη μηχανή, τα εξαρτήματα της οποία απαρτίζονται από το έμψυχο δυναμικό που δουλεύει πυρετωδώς προκειμένου τα πάντα να βρίσκονται στη θέση τους, για την εύρυθμη διεξαγωγή του αγώνα.

H αγωνιστική θερινή σεζόν άνοιξε σήμερα για τα σωματεία της Κρήτης με τη διεξαγωγή των Παγκρήτιων αγώνων ρίψεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου