Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Η ελληνική εκπροσώπηση στη Samorin

Στις 9 και 10 Μαρτίου διεξάγεται το 19ο Ευρωπαϊκό κύπελλο ρίψεων (όπως ονομάζεται από το 2017, χωρίς τον χαρακτηρισμό “χειμερινό”, ενώ είχε ξεκινήσει το 2001 στη Νίκαια ως Challenge για 4 χρόνια).
-> Πρόγραμμα /συμμετοχές /infos
Η διοργάνωση φιλοξενείται στη Samorin, που είχε διοργανώσει και το ευρωπαϊκό ανωμάλου του 2017. Η μικρή πόλη που οφείλει το όνομά της σε εκκλησία Santa Maria, είναι στις όχθες του Δούναβη στη δυτική άκρη της Σλοβακίας, μεταξύ Μπρατισάβας και Βιέννης, και διαθέτει υπερσύγχρονο Ολυμπιακό προπονητικό κέντρο άνω των 1000 στρεμμάτων, το “x-bionic sphere” όπου θα γίνουν οι αγώνες, σε 2 χώρους του.
Η ελληνική αποστολή:
Κρίστυ Αναγνωστοπούλου – δισκοβολία
Μιχάλης Αναστασάκης – σφυροβολία
Νίκος Γαβριηλίδης – σφυροβολία

Θα είναι ένα πρώτο τεστ για τους αθλητές κατά την προετοιμασία τους, να δουν την τεχνική τους και άλλα στοιχεία. Αναστασάκης και Αναγνωστοπούλου στοχεύουν στις μεγάλες διοργανώσεις της χρονιάς (παγκόσμιο και ευρωπαικό εθνικών ομάδων)
Στις διεθνείς συμμετοχές, ξεχωρίζουν οι C.Harting και Milanov και η Robert-Michon στη δισκοβολία, οι Hussong και Khaladovich στον ακοντισμό, η Marton στη σφαιροβολία, αλλά και η Hrasnova στη σφυροβολία.

Για την ομαδική βαθμολογία, δεν εφαρμόζεται η κατάταξη αλλά οι πόντοι που δίνουν οι επιδόσεις βάσει scoring tables. άθροισμα από τον καλύτερο αθλητή κάθε χώρας ανά αγώνισμα,
Πρέπει να υπάρχει βαθμολόγηση και στα 4 αγωνίσματα – οπότε δεν θα υπάρξει βαθμολόγηση για την Ελλάδα – ούτε για την Κύπρο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου