Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019


Ο αγώνας δρόμου "Kallithea Run" θα διεξαχθεί για 8η χρονιά την Κυριακή (7/4) με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων και με διοργανωτή τον ΦΣ Καλλιθέας και τον Δήμο Καλλιθέας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού,της Περιφέρειας Αττικής, του ΕΟΤ και του ΣΕΓΑΣ.

Ένας τραυματισμός στη μέση ανάγκασε τον Αντώνη Μέρλο να αφήσει για λίγο τις προπονήσεις και να ρίξει το βάρος του στην ξεκούραση και την αποκατάσταση. Ο νεαρός άλτης του ύψους, ο οποίος ζει και προπονείται στη Τζόρτζια των ΗΠΑ ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αναμένεται το επόμενο διάστημα να επιστρέψει σταδιακά στις προπονήσεις.

Από την πόλη των ρεκόρ του Run Greece αρχίζει το ταξίδι για έβδομη χρονιά, η σειρά αγώνων δρόμου που καθιέρωσε ο ΣΕΓΑΣ από το 2013 και διεξάγεται σε επτά πόλεις της χώρας.

Ο Μιχάλης Αναστασάκης παρότι ξεκίνησε νωρίς τις εμφανίσεις του στη θερινή σεζόν, δεν είχε κανένα πρόβλημα να στείλει τη σφύρα μακρία. Δύο αγώνες, εννέα έγκυρες βολές και πέντε προσπάθειες πάνω από τα 76,00 μ. με αποκορύφωμα το 76,63 μ. της Θεσσαλονίκης, που είναι η τρίτη επίδοση της καριέρας του. Διόλου άσχημα.

Ο Γιάννης Κυριαζής στα 23 του χρόνια έχει ήδη αποδείξει πως είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές της νέας γενιάς και ένας από τους κορυφαίους ακοντιστές της Ευρώπης.

Συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης συνεχίζει και ακολουθεί η Ελισάβετ Πεσιρίδου, που δεν έχει ακόμη ξεπεράσει το οστικό οίδημα που δημιουργήθηκε μετά τον τραυματισμό της τον περασμένο Νοέμβριο στον αστράγαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου