Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019


Για τέσσερις ημέρες ο 8ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας προσφέρει σε όλους τους φίλους του τρεξίματος και όχι μόνο, μία γεμάτη εμπειρία.

Αποτελεί τη συνήθεια που έγινε λατρεία για όλους τους δρομείς. Η επίσημη εφαρμογή του αγώνα επιστρέφει για να μη χάσεις λεπτό από τον 8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας (Κυριακή, 17/3)


Η Διεθνής συνάντηση εθνικών ομάδων της κατηγορίας Κ18 "Ελλάδας- Κύπρου" θα είναι το πρώτο σπουδαίο γεγονός που θα φιλοξενηθεί στο Πανθεσσαλικό  στάδιο του Βόλου.

Χιλιάδες δρομείς θα πάρουν τη ...θέση των αυτοκινήτων την Κυριακή (17/3) στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας.

φωτογραφίες: eurokinissi/Αντώνης Νικολόπουλος
Με τα εγκαίνια της Athens Half Marathon Expo (14-16 Μαρτίου) άρχισε επισήμως η αντίστροφη μέτρηση για τη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου.

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΑΑ) θα συμμετάσχει με περισσότερους από 50 δρομείς, στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας με σκοπό ν' αναδείξει την επιτακτική ανάγκη να ληφθούν μέτρα περιορισμού της ανθρωπογενούς παρέμβασης στη φύση, που ευθύνεται για την κλιματική αλλαγή.

Η Ελένη Πόλακ μπορεί να μην ανήκει στην κατηγορία των αθλητών και αθλητριών της εθνικής ομάδας που κατέκτησαν μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης ή συμμετείχαν στον τελικό του αγωνίσματος τους, ωστόσο η παρουσία της στη διοργάνωση χαρακτηρίστηκε επιτυχημένη.

Ανοίγουν την Πέμπτη 14/3 οι πύλες του ATHENS HALF MARATHON EXPO & SPORTS SHOW στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Μαρούσι, οι οποίες πλαισιώνουν τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2019 που ως γνωστό  θα  πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου.

Πέντε αθλητές και αθλήτριες μας θα αγωνιστούν την Κυριακή (17/3) στο διεθνές μίτινγκ βάδην στο Λουγκάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου