Κυριακή 10 Μαρτίου 2019


Με ατομικό ρεκόρ ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στη χειμερινή περίοδο ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης. Ο αθλητής, όπου από τις αρχές του 2019 μετακόμισε στις ΗΠΑ, προκειμένου να συνεχίσει εκεί σπουδές και προπόνηση, συμμετείχε στη δεύτερη κατηγορία του NCAA στο Πίτσμπουργκ και κατέλαβε την δεύτερη θέση με 5.540 β., επίδοση που είναι ατομικό του ρεκόρ και η πέμπτη επίδοση όλων των εποχών στη χώρα μας.
 
Η «Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο – Περιβαλλοντική Συμμαχία 2004+» σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ επίσημο διοργανωτή του 8ου Αυθεντικού Ημι-Μαραθωνίου Αθηνών διοργανώνει για τέταρτη φορά το εθελοντικό πρόγραμμα συλλογής και επαναχρησιμοποίησης αθλητικών παπουτσιών αφιερωμένο στην κοινωνική και προσφυγική κρίση.

Δύο προπονητικά καμπ έχει προγραμματίσει η ομοσπονδία ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της θερινής περιόδου. 

Δέκα σχολεία θα στηρίξουν έμπρακτα τον 8ο Ημιμαραθώνιο με εκατοντάδες μαθητές να συμμετέχουν ως εθελοντές στη γιορτή της Αθήνας.
Η γιορτή της Αθήνας πλησιάζει.
 
Άρχισαν οι εγγραφές για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου και τους αγώνες "Κωνσταντίνεια" 2019, τη γιορτή της πόλης και των πολιτών της Δεσκάτης αλλά και των Γρεβενών, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 7 Απριλίου 2019.

Στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI, όπου θα πραγματοποιηθεί η ATHENS HALF MARATHON EXPO, θα λειτουργήσει και το Κέντρο Εγγραφών του ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 2019, ο οποίος θα  πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου στην Αθήνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου