Τρίτη 26 Μαρτίου 2019


Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην Κ23, καθώς ημερίδα για τις κατηγορίες Α/Γ, Κ20 και Κ18 έγινε σήμερα στην περιοχή Βαρέα στα Μέγαρα.
Ο Μιχάλης Αναστασάκης έδωσε σήμερα συνέχεια στην εμφάνιση του Σαμορίν και με βολή στα 76,63 μ.  στη σφυροβολία, στο Χειμερινό Κύπελλο ρίψεων της Θεσσαλονίκης έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. 

Το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στο Μπόρας της Σουηδίας εξασφάλισε η Ελίνα Τζένγκο στον ακοντισμό και παράλληλα επιβεβαίωσε την εξαιρετική της κατάσταση, στο 5ο Χειμερινό Κύπελλο, που είναι σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη.

Με μεγάλη προσέλευση των εκπροσώπων Σωματείων-Μελών του ΣΕΓΑΣ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Μαρτίου η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας στο «Αλεξάνδρειο» συνεδριακό κέντρο στο Λουτράκι.

Στη Θεσσαλονίκη διεεξάγεται σήμερα το 5ο Χειμερινό Κύπελλο ρίψεων με τη συμμετοχή αθλητών όλων των κατηγοριών.

Μια ενόχληση στο δικέφαλο ανάγκασε την Αντιγόνη Ντρισπιώτη να εγκαταλείψει την προσπάθεια της στο μίτινγκ βάδην του Λουγκάνο, την περασμένη Κυριακή.

Το Χειμερινό Κύπελλο ρίψεων θα γίνει το Σάββατο (23/3) στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών όλων των κατηγοριών.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χμ. βάδην Κ23 και παράλληλα η ημερίδα βάδην όλων των κατηγοριών, θα γίνει την Κυριακή στην περιοχή Βαρέων στα Μέγαρα.

Το κορυφαίο όργανο της Ομοσπονδίας, η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των αντπροσώπων των Σωματείων-Μελών όλης της Επικράτειας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Μαρτίου στο Αλεξάνδρειο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Λουτρακίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου