Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

by

Article Preview


Με τους ήχους του "Diamonds are forever" και την Κατερίνα Στεφανίδη μεταξύ των τελικών νικητών έπεσε η αυλαία της 7ης διοργάνωσης της σειράς Diamond League στις Βρυξέλλες με τον 2ο τελικό - και το 40ο meeting "Memorial van Damme"

Λίγο πριν κι ενώ γινόταν ειδική βράβευση στη χρυσή Ολυμπιονίκη του Βελγίου στο 7θλο Nafissatou Thiam -που κέρδισε και εκτός προγράμματος αγώνισμα ύψους- η Sandi Morris προσπαθούσε στα 5,07μ. για να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ της Isinbayeva.
Δεν τα κατάφερε αλλά έφυγε με μια πολύ μεγάλη επίδοση καθώς πέρασε το "φράγμα" των 5μ., αφού πρώτα ...παρακάλεσε τον πήχυ που ταλαντευόταν να μην πέσει κι έγινε έτσι η 2η μετά την Isinbayeva που το καταφέρνει (Τα έχει περάσει και στο κλειστό με 5,03μ. η συμπατριώτισσά της, Jenn Suhr)

Η Morris, που ...
by

Article Preview


Ιδανικά ξεκίνησαν την Πέμπτη 8/9 οι ΠαραΟλυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο, καθώς με 3 καταρρίψεις του παγκόσμιου ρεκόρ στον αγώνα του, ο Θανάσης Κωνσταντινίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σφαιροβολία στην κατηγορία 32.
Ο Κωνσταντινίδης έφτασε στα 10,39μ. και αφιέρωσε το χρυσό στη μνήμη του πατέρα του.

Στο βάθρο όμως ανέβηκε και ο Δημήτρης Ζησίδης, με 9,24μ. και ατομικό ρεκόρ. Ο Νίκος Γονιός ήταν 10ος με 7,00μ.
Και οι 3 τους θα αγωνιστούν και στην κορίνα, την Τρίτη 13/9.

Η απονομή: ...
by

Article Preview


Μια διαφορετική από τη συνηθισμένη εικόνα θα παρουσιάσει η Μύκονος το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου.
Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του εθελοντισμού αλλά και της ανάδειξης ιστορικών σημείων του νησιού, ο Δήμος Μυκόνου συνδιοργανώνει με την OutLoudeventservices αγώνες δρόμου 5χλμ, 10χλμ, και Kids Run 800μ.

Το «Mykonos Run 2016» αποτελεί μια νέα, πρωτότυπη πρωτοβουλία στην οποία ήδη έχουν εξασφαλιστεί 100 συμμετοχές από μικρούς και μεγάλους, ενώ ανοικτή παραμένει η πρόσκληση και για όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος με δήλωση συμμετοχής στο www.mykonosrun.com.

Οι τρείς διαδρομές θα έχουν ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου