Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

by

Article Preview

Στη Γερμανία πήγε η πρωτιά τόσο στους άνδρες με τον Kai Kazmirek όσο και στις γυναίκες με την Carolin Schaefer μετά την ολοκλήρωση της σειράς Challenge συνθέτων με τον τελευταίο αγώνα στο Talence της Γαλλίας το Σ/Κ.

Μάλιστα και οι 2 πρωταθλητές πήραν τους βαθμούς από το Rio, το Ratingen και το Goetzis, ενώ δεν κέρδισαν σε κανέναν από τους αγώνες αυτούς.
Για τη συνολική βαθμολογία μετράει το άθροισμα των 3 καλύτερων αξιολογημένων αγώνων.
Έτσι οι Γερμανοί πήραν τα σκήπτρα από τους Ρώσους που είχαν επικρατήσει πέρυσι αλλά βέβαια φέτος δεν μετεχαν λόγω της τιμωρίας της Ομοσπονδίας τους.

Όσο για το "Decastar" ...

 

 

 

Διαρροές στη WADA με TUE αθλητών, από Ρώσους χάκερς 


by

Article Preview


Τα έγγραφα TUE (therapeutic use exemption) που αποτελούν και ιατρικά απόρρητα από πολλούς αθλητές διαφόρων χωρών και αθλημάτων (μεταξύ αυτών και του στίβου με τον Mo Farah να ξεχωρίζει στα ονόματα) και από διάφορες χρονικές περιόδους, κυρίως παλαιότερα, βγήκαν στο ...διαδίκτυο, καθώς Ρώσοι χάκερς απέσπασαν πληροφορίες που συνδέονται με το σύστημα ADAMS (Anti-Doping Administration & Management System) του παγκοσμίου Οργανισμού antidoping και εντέλει τα έγγραφα αυτά. Οι Ρώσοι έχουν βγάλει ήδη 2 παρτίδες ονοματων και λένε πως θα υπάρξει και συνέχεια.

Τα διεθνή στάνταρντς των TUE (International Standard for Therapeutic Use Exemptions) έχουν συγκεκριμένες προυποθέσεις και διαδικασία.
Σε πολλές περιπτώσεις η είδηση αναπαράχθηκε λανθασμένα ως περιπτώσεις / αποκρύψεις doping.

Οι Ρώσοι χάκερς -που πιθανότατα ο αποκλεισμός αθλητών της χώρας τους από το Ριο τους κινητοποίησε- φαίνεται πως στόχευσαν και "ψάρεψαν" ονόματα και κωδικούς πρόσβασης ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου