Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016


by

Article Preview



Στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς και μπροστά στο κοινό της στο Βελιγράδι,η Ivana Spanovic σημείωσε ξανά ρεκόρ Σερβίας στο άλμα εις μήκος με 7,10μ. σε street event.

Η Σέρβα χάλκινη Ολυμπιονίκης του Ρίο έκλεισε έτσι μια εντυπωσιακή χρονιά, στην οποία πέρα από τη βελτίωση του εθνικού ρεκόρ, κατέκτησε μετάλλιο και στις τρεις μεγάλες διοργανώσεις που έλαβε μέρος:
2η στο Παγκόσμιο κλειστού στο Portland με 7,08μ. και εθνικό ρεκόρ
1η στο Ευρωπαικό του Amsterdam με 6,94μ. και φυσικά
3η στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο με 7,08μ. και εθνικό ρεκόρ.

Η Spanovic είναι και το μεγάλο όνομα των διοργανωτών για το επικείμενο Ευρωπαικό πρωτάθλημα κλειστού τον Μάρτιο του 2017 στο Βελιγράδι.

Στο Βερολίνο ...
by

Article Preview



Για 4η ημέρα συνεχίστηκαν οι ΠαραΟλυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο, όπου ο Μιχάλης Σείιτης προκρίθηκε στον τελικό των 200μ. της κατηγορίας 44.

Ο Σείτης έτρεξε σε 22.45 και πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ, ενώ τερματισε 4ος στη σειρά του και πέρασε βάσει επίδοσης στον τελικό όπου θα αγωνιστεί στο 2ο διάδρομο τη Δευτέρα 12/9 το βράδυ (ξημερώματα 01:21 ώρα Ελλάδος).
Δύο ώρες πιο πριν υπάρχει και η σκυταλοδρομία 4χ100μ., ενώ ο Σείτης έχει στο πρόγραμμά του ακόμα και τα 400μ. στις 14/9 αλλά και το μήκος στις 17/9.

O 29χρονος αθλητής από τη Ρόδο (που γυμνάζεται στην Αθήνα με τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο -τον προπονητή του Λ.Τσάκωνα) ήταν αθλητής 400μ με συμμετοχές σε εθνικές ομάδες παίδων ενώ το 2013 έχασε το πόδι του σε ατύχημα με μηχανή.

Στο μήκος της κατηγορίας 20 ο Ευάγγελος Καναβός ...
by

Article Preview



Το τμήμα στίβου του ΓΣ Κηφισιάς, που είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016 στον Κλασσικό Αθλητισμό, σας περιμένει και πάλι στο Ζηρίνειο για να γυμναστείτε με πρωταθλητές!

Οι εξαιρετικές επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών μας στα Πανελλήνια και Διασυλλογικά Πρωταθλήματα της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, έφεραν το σύλλογό μας στην 1η θέση στην Ελλάδα!

Μεταξύ των επιτυχιών των αθλητών του ΓΣΚ ήταν η παγκόσμια επίδοση παίδων στο επικοντώ και η νίκη στο 1ο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα παίδων που κατάφερε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομών του συλλόγου μας, καθώς και η 6η θέση στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών αλλά και η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ελισάβετ Πεσιρίδου στα 100μ. εμπόδια!

Ο Σύλλογός μας, παράλληλα με τον αγωνιστικό αθλητισμό, καλλιεργεί με ιδιαίτερη φροντίδα, τμήματα υποδομής, ως εξής: ...

by

Article Preview



Μετά τον αγώνα στο Liechtenstein, o Εμμανουήλ Καραλής συνέχισε με έναν ακόμα αγώνα στην αρχή της απαιτητικής νέας σεζόν που θα τον βρει πλέον έφηβο να έχει στόχο το Ευρωπαικό Ε/Ν αλλά και πιο πριν στο κλειστό ακόμα και το παγκόσμιο ρεκόρ της κατηγορίας στα 5,68μ. - καθώς και το Ευρωπαικο Α/Γ.

Στο Salzburg της Αυστρίας, κέντρική πλατεία της παλιάς πόλης διαμορφώθηκε ειδικά με την κατασκευή "FlySwat" και με φόντο το κάστρο της πόλης, το απόγευμα ...
Διαβάστε περισσότερα


by
Article Preview

Με τους ήχους του "Diamonds are forever" και την Κατερίνα Στεφανίδη μεταξύ των τελικών νικητών έπεσε η αυλαία της 7ης διοργάνωσης της σειράς Diamond League στις Βρυξέλλες με τον 2ο τελικό - και το 40ο meeting "Memorial van Damme"

Λίγο πριν κι ενώ γινόταν ειδική βράβευση στη χρυσή Ολυμπιονίκη του Βελγίου στο 7θλο Nafissatou Thiam -που κέρδισε και εκτός προγράμματος αγώνισμα ύψους- η Sandi Morris προσπαθούσε στα 5,07μ. για να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ της Isinbayeva.
Δεν τα κατάφερε αλλά έφυγε με μια πολύ μεγάλη επίδοση καθώς πέρασε το "φράγμα" των 5μ., αφού πρώτα ...παρακάλεσε τον πήχυ που ταλαντευόταν να μην πέσει κι έγινε έτσι η 2η μετά την Isinbayeva που το καταφέρνει (Τα έχει περάσει και στο κλειστό με 5,03μ. η συμπατριώτισσά της, Jenn Suhr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου