Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

by

Article Preview


Το ISTAF Berlin είναι ίσως το σημαντικότερο meeting από αυτά που δεν ανήκουν στη σειρά Diamond League, ενώ ήταν και απόφαση των διοργανωτών του να μην ενταχθούν σε αυτή παρότι ήταν από τις πόλεις που εξαρχής από τους αγώνες golden4 το 1993 ήταν στο επίκεντρο.

Το Σάββατο 3/9 διεξάγεται για 75η φορά, με το αγώνισμα του επικοντώ ανδρών να ξεχωρίζει.
Εκεί θα είναι ο έλληνας πρωταθλητής Κώστας Φιλιππίδης, καθώς και ο παγκόσμιος ρέκορντμαν Renaud Lavillenie, ο χρυσός Ολυμπιονίκης Braz daSilva, ο Kendricks, o Wojciechowski κ.α.

Από τα κορυφαία αγωνίσματα είναι όμως και ...


by
Article Preview


Ο 1ος μεγάλος τελικός -και 13ος αγώνας- της σειράς Diamond League διεξήχθη την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου στη Ζυρίχη, με αρκετές καλές επιδόσεις όπως και ανατροπές στην τελική κατάταξη, με τη βαθμολογία να είναι διπλή.

Στα 100μ. ο Τζαμαικανός Asafa Powell κέρδισε με 9.96 και πλησιάζει ολοταχώς τις 100 κούρσες κάτω από τα 10" ( θέλει ακόμη δύο ), ενώ τη δεύτερη θέση πήρε ο ΝοτιοΑφρικανός Simbine με 9.99, όσο και ο Meite που για χιλιοστά έχασε έτσι και το διαμάντι από τον Powell!

Στην κούρσα της ημέρας, τα 200μ. γυναικών, η Daphne Schippers είχε την πρωτοπορία όμως η Τζαμαικανή χρυσή Ολυμπιονίκης Elaine Thompson κατάφερε στο νήμα να πάρει τη νίκη με 21.85 αφήνοντας 1εκ. πίσω την Ολλλανδέζα. Η Allyson Felix ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου