Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Ασλανίδης, η επένδυση Κουτσιώρα

Η υπόθεση παραμονή στην σούπερ λιγκ όπως έχουν τα δεδομένα παίζει δυνατά για την Ελλάδα, η οποία θα αναμετρηθεί κυρίως με Τσεχία, Ολλανδία, Λευκορωσία. Αν στο πρόγραμμα δεν υπήρχαν οι σκυταλοδρομίες, η Ελλάδα θα ένοιωθε πιο δυνατή όμως με τις άλλες ομάδες να είναι παραδοσιακά δυνατές τόσο στα 4Χ100μ. όσο και στα 4Χ400μ. δεν μας δίνεται αυτό το πλεονέκτημα.
Πηγή: sportsfeed.gr
Βέβαια ο Εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας από την στιγμή που ανέλαβε το πόστο του τον περασμένο Σεπτέμβριο, η πρώτη κίνηση που έκανε ήταν να ορίσει τον Παναγιώτη Ασλανίδη ομοσπονδιακό προπονητή υπεύθυνο για τις σκυταλοδρομίες, ο οποίος Ασλανίδης γι αυτό και συνόδευσε την Εθνική ομάδα στην Λιλ παρότι δεν διαθέτει κάποιον δικό του αθλητή στην αποστολή.
Επενδύοντας λοιπόν όλους αυτούς τους μήνες στον Παναγιώτη Ασλανίδη, ο Εθνικός προπονητής περιμένει να δει τα αποτελέσματα της δουλειάς του, καθώς είναι και ένα προσωπικό στοίχημα για τον ίδιο που θέλησε να δώσει ένα τέλος στην αχίλλειο πτέρνα της Εθνικής ομάδας που είναι οι σκυταλοδρομίες τόσο στα 4Χ100μ. όσο και στα 4Χ400μ.
Και ο ρόλος του προπονητή στις σκυταλοδρομίες είναι πολύ σημαντικός όχι μόνο για να δουλεύει με τους αθλητές τις αλλαγές σε όλη της διάρκεια της χρονιάς, αλλά και να εντοπίσει ποιά είναι η καλύτερη δυνατή σειρά που πρέπει να τρέξουν, καθώς επίσης και ποιά είναι η καλύτερη στρατηγική για να βγουν οι επιθυμητές επιδόσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου