Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Προπονητής της χρονιάς ο Κυπριανού!

Μια σπουδαία επιτυχία πρόσθεσε στο βιογραφικό του ο Πέτρος Κυπριανού, καθώς αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο NCAA. Μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για τον Έλληνα προπονητή.
Δεν ήταν και λίγα αυτά που πέτυχε με την ομάδα του Τζόρτζια ο Κυπριανού τη δεύτερη χρονιά ως επικεφαλής της γυναικείας ομάδας του πανεπιστημίου. Τα «μπουλντόγκ» του Τζόρτζια κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στην κατηγορία των γυναικών, με την ομάδα να συγκεντρώνει 62,5 βαθμούς όλους από τις ρίψεις και τα άλματα Η συγκεκριμένη επίδοση αποτελεί και ρεκόρ για το NCAA. Πραγματικά άξιος συγχαρητηρίων ο κόουτς Κυπριανού που υπό την καθοδήγησή του στη γυναικεία ομάδα του Τζόρτζια είχε την Τατιάνα Γκούσιν και τη Γεωργία Στεφανίδη.
sportsfeed.gr 




Η λειτουργία της αίθουσας κλήσης είναι πολύ σημαντική στη σωστή και ομαλή  διεξαγωγή όλων των διοργανώσεων. Στις σημαντικές εγχώριες διοργανώσεις όπως τα  Πανελλήνια Πρωταθλήματα και οι διεθνείς διοργανώσεις,  η λειτουργία της αίθουσας κλήσης περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη δήλωση συμμετοχής του αθλητή.
 


 


Η τελευταία φορά που ο Πανελλήνιος κατέκτησε το πρωτάθλημα στους Άνδρες ήταν το 2005. Παρόλα αυτά μέχρι και σήμερα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με 36 νίκες με διαφορά 13ών από τον δεύτερο Παναθηναϊκό οποίος την τελευταία φορά που κατέκτησε το πρωτάθλημα ήταν το 1980 στα Τρίκαλα.  



 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι η κορυφαία συλλογική διοργάνωση στη χώρα μας. Εκεί οι αθλητές και αθλήτριες διεκδικούν τη νίκη για να στεφθούν πανελληνιονίκες ενώ σε ομαδικό επίπεδο θα δοθεί η «μάχη των βαθμών» για την ανάδειξη των πρωταθλητών συλλόγων της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου