Κυριακή 18 Ιουνίου 2017



fφωτογραφία: eurokinissi
Για αρκετή ώρα η Κατερίνα Στεφανίδη χρειάστηκε να υπογράφει αυτόγραφα και να φωτογραφίζεται με μικρούς και μεγάλους θαυμαστές της. Λίγη ώρα νωρίτερα, στο φινάλε του 103 Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών και 83ο Γυναικών είχε καταφέρει να πετύχει ρεκόρ αγώνων με 4,81 μ. και να συνεχίσει τις σταθερές της εμφανίσεις στη σεζόν. 



 

Μία μόλις ημέρα από την βράβευση του Λούη Τσάτουμα, με την οποία έκλεισε ο αθλητικός κύκλος ενός σπουδαίου άλτη, ο διάδοχος του, Μίλτος Τεντόγλου φρόντισε να δείξει πως θα συνεχίσει την παράδοση στο μήκος των ανδρών . 

 

 

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στη δεύτερη μέρα των αγώνων.


 

 

 


φωτογραφία: eurokinissi
Ο δυνατός αέρας μπορεί να δημιούργησε αρκετά προβλήματα στους αθλητές και τις αθλήτριες που μετείχαν στην δεύτερη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών στην Πάτρα, ωστοσο δεν έλειψαν οι καλές επιδόσεις.


 

 

 


Φωτογραφία: eurokinissi
Ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 18 Ιουνίου στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας η κορυφαία συλλογική διοργάνωση της χώρας, με τα αγωνίσματα της δευτερης ημέρας.



 

Φωτογραφίες: eurokinissi
Τον άνθρωπο που για περισσότερα από 20 χρόνια εκπροσώπησε τα ελληνικά χρώματα και πρόσφερε σπουδαίες διακρίσεις, τον κορυφαίο Έλληνα άλτη του μήκους, τον Λούη Τσάτουμα, τίμησε το Σάββατο (17/6) στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος η ομοσπονδία. 


 

Με βροχή έγινε το πρωινό πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών στην Πάτρα. Παρόλα αυτά οι αγώνες έγιναν χωρίς προβλήματα και δεν έλειψαν και οι καλές εμφανίσεις.


 


Το ταλέντο της Σοφίας Υφαντίδου στον ακοντισμό είναι γνωστό εδώ και χρονιά. Σήμερα στην πρώτη ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος στην Πάτρα, η έμπειρη αθλήτρια των συνθέτων κατάφερε να πετύχει μια σπουδαία επίδοση. 


 

 

 



Το επί κοντώ ήταν για μία ακόμη χρονιά από τα αγωνίσματα που έκλεψαν τις εντυπώσεις σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.







Τα αποτελέσματα των τελικών της πρώτης ημέρα του Πνελληνίου Πρωταθλήματος είναι τα παρακάτω



 

Η πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην Πάτρα συνοδεύτηκε από εξαιρετικές επιδόσεις σε πολλά αγωνίσματα.



 


Η Δέσποινα Μουρτά και ο Κώστας Ζήκος ήταν οι δύο αθλητές, που κατάφεραν στην διάρκεια του πρωινού προγράμματος του Πανελληνίου Πρωταθήματος της Πάτρας, να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στις κορυφαίες διοργανώσεις της κατηγορίας τους.



 


Ανακοίνωση σχετικά με τους αθλητές Κώστα Μπανιώτη και Γιάννη Κυριαζή εξέδωσε η ομοσπονδία.



 

Το 83ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα γυναικών και το 103 Ανδρών γίνεται το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα. 



 

Τρεις κορυφαίοι  πρωταθλητές μας είναι οι υποψήφιοι για την ανάδειξη της Επιτροπής Αθλητών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου