Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Το καλύτερο φινάλε είχε για τα ελληνικά χρώματα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων της Λιλ. Η ομάδα μας πραγματοποίησε εξαιρετική παρουσία και παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε το τριήμερο ως φαβορί για τον υποβιβασμό, κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα και να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. 


 

Χαρά και ικανοποίηση προκάλεσε η προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων της Λιλ. Η ελληνική ομάδα κατάφερε να πετύχει το στόχο της και να πανηγυρίσει μια σπουδαία διάκριση,  την παραμονή στις δώδεκα κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.


 


Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 θα γίνει το Σαββατοκύριακο (1-2/7) στο Πιτέστι της Ρουμανίας.  


 

Ο Αλέξης Αργυρόπουλος ήταν ο αθλητής που ξεχώρισε στη δεύτερη και τελευταία ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ18, στην πόλη των Τρικάλων. 



 

Τον καλό του εαυτό κατάφερε να βρει ο Ζαχαρίας Τσαμουδάκης, που αγωνίστηκε σήμερα σε αγώνα βάδην στο Λιντς.


 


Την ευκαιρία να σημειώσει μια εντυπωσιακή επίδοση έχασε σήμερα η Μαρία Μπελιμπασάκη στη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων στη Λιλ.


 

 
Η ελληνική ομάδα θα είναι ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και το 2019. Τα μέλη της ελληνικής αποστολής κατάφεραν να συγκεντρώσουν τους απαραίτητους βαθμούς και να πετύχουν, αυτό που στην αρχή των αγώνων έμοιαζε εξαρετικά δύσκολο.
 


 

Πολύ καλές επιδόσεις σημειώθηκαν και τη δεύτερη ημέρα στα προκριματικά αγωνίσματα που διεξήχθησαν στη διάρκεια των πρωινών προκριματικών αγωνισμάτων στα Τρίκαλα 


 

Η πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ18 έγινε σήμερα στα Τρίκαλα με τους αστέρες της κατηγορίας να αφήνουν καλές εντυπώσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου