Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

by

Article Preview


Η σειρά των Diamond League ήρθε Ευρώπη και στη Ρώμη για τον 4ο αγώνα της σειράς, το Golden Gala, με μια ξεχωριστή στιγμή: τη Στεφανίδη να επιχειρεί για παγκόσμιο ρεκόρ!
-> Αποτελέσματα

Η Κατερίνα Στεφανίδη, νικήτρια, πέραν των Ολυμπιακών, και της σειράς πέρυσι και στον 1ο αγώνα φέτος στη Ντόχα, ξεκίνησε από εκεί που οι μισές αθλήτριες δεν έφτασαν καν ενώ η Morris απέτυχε, στα 4,65μ., επιτυχημένα.

Με την πρώτη πέρασε ακολούθως και τα 4,75μ. όπως και τα 4,85μ., (5εκ. ψηλότερα από τη Ντόχα) που της έδωσαν και τη νίκη καθώς η Κουβανή Silva και η ΝεοΖηλανδή McCartney δεν τα κατάφεραν, ενω ...

 
 
 
 
by

Article Preview


Με ένα περισσότερο νεανικό, κοινωνικό και γυναικείο πρόγραμμα, με 5 νέα αθλήματα και 15 νέα αγωνίσματα, μεταξύ τους και η μικτή σκυταλοδρομία 4χ400μ. στο στίβο, θα γίνουν οι Ολυμπιακοι Αγώνες στο Τόκυο, με τα μεικτα αγωνίσματα να διπλασιάζονται, ενώ η συμμετοχή των γυναικών γίνεται σχεδόν ίση καθώς αγγίζει το 49%.
-> πρόγραμμα


Όπως παρουσίασε η ΔΟΕ, ο αριθμός των αθλητών θα έχει μια μείωση 285 αθλητών/τριων, με το στίβο να δέχεται τη μεγαλύτερη αφού θα μειωθεί κατά 109 ατομα, ενώ θα υπάρξει μεγάλη μείωση και σε άρση βαρών και πάλη και αρκετή και σε κωπηλασία και κολύμβηση - 22 άτομα.

Η μεικτή 4χ400μ. πρωτοεμφανίστηκε επίσημα στο προηγούμενο παγκόσμιο Π/Κ - όπου υπήρξε και ελληνική παρουσία (Κιάφα, Καλογεράκης, Πολυκράτη, Παππάς).
Φέτος ...
 
 
 
 
by
Article Preview


Ο 2ος αγώνας γκραν πρι (μετά της Έδεσσας) γινεται το Σάββατο 10/6 στο Ορεστικό. Με τις επιδόσεις να αναγνωρίζονται και για τις μεγάλες διοργανώσεις, αρκετοι πρωταθλητές θα προσπαθήσουν για κάτι καλό, πλησιάζοντας και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Α/Γ - μετά από το οποίο θα συγκροτηθεί και η ομάδα γα Lille.

Το πρώτο της 200αρι φέτος θα κάνει η Μαρία Μπελιμπασάκη που ενοχλήσεις στο πόδι την κράτησαν αρκετά εκτός. Στο Ορεστικό θα έχει τον έντονο συναγωνισμό της Γρηγορίας Κεραμιδά και αμφότερες μπορούν να στοχεύσουν Λονδίνο.
Στα 400μ. θα είναι τόσο η Άννα Βασιλείου που δείχνει σε καλό δρόμο όσο και η Ειρήνη που κάνει το πρώτο της 400αρι φέτος.

Οι Μερτζανίδης και Μαντζουρογιάννης, Κολοκυθά και Κουτσαλιάρη ξεχωρίζουν στο μήκος που συνήθως έχει υψηλές επιδόσεις στο Ορεστικό. Στο ύψος θα αγωνιστεί ο Αντώνης Μέρλος, στη σφαίρα ο Νικόλας Σκαρβέλης.

Στο Σχηματάρι ...
Διαβάστε περισσότερα Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου