Κυριακή 11 Ιουνίου 2017


by

Article Preview



Το 4ήμερο των τελικών του κολλεγιακού πρωταθλήματος (NCAA) ολοκληρώθηκε το Σάββατο στο Eugene.
-> Αποτελέσματα / infos

Μετά τη νίκη του Κυριαζή την πρώτη ημέρα, μια ακόμα ελληνική επιτυχία προστέθηκε, καθώς η Τατιάνα Γκούσιν πήρε τη 2η θέση στο ύψος ανεβάζοντας κατά 1εκ το ατομικό της ρεκόρ.

Η Γκούσιν πέρασε τα 1,91μ. με την τρίτη προσπάθεια, με την συναθλήτριά της Madeline Fagan να το καταφέρνει με την πρώτη, ενώ το αντίστροφο είχε συμβεί στο προηγούμενο ύψος, τα 1,88μ. - που μόνο οι δύο τους πέρασαν. Το ίδιο δίδυμο ήταν στην κορυφή φέτος και στο αντίστοιχο πρωτάθλημα του κλειστού.

Στη συνέχεια η αθλητρια της Georgia που γυμνάζεται με τον Πέτρο Κυπριανού, προσπάθησε στα 1,94μ. που είναι και το όριο για το παγκόσμιο Α/Γ.
"Το ήθελα πολύ το 1,94μ. Τα άλματα ...
 

by

Article Preview



Ο 2ος αγώνας γκραν-πρι διεξήχθη το Σάββατο 10 Ιουνίου με το επίπεδο να είναι ανεβασμένο, μια εβδομάδα πριν το πανελλήνιο πρωτάθλημα και οι επιτεύξεις ορίων για τις μεγάλες διοργανωσεις να αυξάνονται.
-> Αποτελέσματα

Ιδανική ήταν η πρεμιέρα της Μαρίας Μπελιμπασάκη, που έτρεξε σε 23.00 τα 200μ., κάνοντας το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενώ βελτίωσε κατά 3εκ. το ατομικό της ρεκόρ που είχε κάνει πέρυσι στο Amsterdam.

Σχετικά με το πρόβλημα τραυατισμού αλλά και τα πλάνα της για Πάτρα και Lille, η Μπελιμπασάκη μας είπε στο stivoz.gr:
"Ήταν ένα καλό ξεκίνημα μετά από τον τραυματισμό που με κράτησε πολλές μέρες εκτός προπόνησης, καθώς ...
 




by




Article Preview



Εκεί που όλα ξεκίνησαν για τον Usain Bolt, έδωσε μια τελευταία ...εντός έδρας παράσταση κι ενώ διανύει την τελευταία του αγωνιστική χρονιά.

Ήταν στο Kingston που έτυχε να γίνεται και το παγκόσμιο πρωταθλημα εφήβων το 2002, η τελευταία φορά που όπως λέει είχε άγχος πριν από έναν μεγάλο αγώνα κι έφτασε να βάζει τότε αρχικά ανάποδα τα spikes του, πριν κερδίσει μετά με 20.61 κι ενώ ήταν μόλις 16 ετών. Η συνέχεια, λίγο-πολύ γνωστή.

Στο κατάμεστο από 35.000 κόσμο στάδιο της πρωτεύουσας της Τζαμάικα, παρόντων του πρωθυπουργού της καθώς και του προέδρου της IAAF Seb Coe, οι αγώνες το απόγευμα του Σαββάτου ήταν περισσότερο μια γιορτή και χαιρετισμός στον "θρύλο" (Legend) όπως αναγραφόταν παντού.
"Είμαι εδώ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου