Παρασκευή 26 Μαΐου 2017


by

Article Preview



Ο 3ος αγώνας της σειράς Diamond League, το Prefontaine Classic διεξάγεται το Σάββατο 27 Μαίου στo Eugene, που αποτελεί μια μητρόπολη του στίβου όπου διοργανώνεται συχνά το πρωτάθλημα των ΗΠΑ και κορυφαίες διοργανώσεις. Οι αγώνες γίνονται στη μνήμη του Steve Prefontaine από το 1975.

-> Πρόγραμμα/αποτελέσματα
(Με δίωρη ζωντανή μετάδοση του κύριου προγράμματος από την ΕΡΤ2, στις 11μμ ώρα Ελλάδος)

Στο επι κοντώ θα αγωνιστεί ο Κώστας Φιλιππίδης και πάλι μαζί με την ελίτ του αγωνίσματος: Lavillenie, Braz, Kendricks, Barber, Holzdeppe, Lisek, Wojciechowski αλλά και τον έφηβο Duplantis. Στη Σαγκάη ο Φιλιππίδης ήταν 5ος με 5,50μ. ενώ ο Kendricks με 5,88μ. είχε επικρατήσει για 5εκ. του Lavillenie.

Τα 200μ. γυναικών είναι το αγώνισμα που ξεχωρίζει: Το νέο μεγάλο όνομα των σπριντ Elaine Thompson, η ...
by

Article Preview



Δύο αγώνες στα πλαίσια του πανελληνίου πρωταθλήματος περιλαμβάνει το πλούσιο πρόγραμμα του Σ/Κ.

Το Σάββατο στα Μέγαρα για μια ακόμα χρονιά, διεξάγεται το πανελλήνιο πρωτάθλημα των 10.000μ., με τα Ορσίππεια αυτή τη φορά να έχουν γίνει προ εβδομάδας.
-> Πρόγραμμα / πληροφορίες

Ο περσινός νικητής Χρήστος Καλλίας, ο Δήμος Μαγγίνας με 6 νίκες στη διοργάνωση, ο Μάρκος Γκούρλιας που προσπαθεί και για το όριο των Νέων (30.15), ο Χαράλαμπος Πιτσώλης και ο Κύπριος Νικόλας Φράγκου αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν. Μεταξύ των συμμετοχών και οι Μαραθωνοδρόμοι Μιχάλης Παρμάκης και Μιχάλης Καλομοίρης.

Στις γυναίκες, ...
by

Article Preview



Στο κολλεγιακό πρωτάθλημα στις ΗΠΑ, αρκετές είναι οι ελληνικές και κυπριακές συμμετοχές στους 48 καλύτερους κάθε αγωνίσματος για Ανατολή και Δύση που θα αγωνιστούν στις 25-27/5 στο Lexington του Kentucky και στο Austin του Texas αντίστοιχα, με στόχο τους 12+12 που θα περάσουν στους τελικούς του NCAA στις 7-10/6 στο Eugene του Oregon -όπου γίνονται συνεχόμενα απο το 2013.

-> Συμμετοχές-αποτελέσματα
-> αγώνες Ελλήνων στο εξωτερικο (ανανεώνονται)

Την καλύτερη επίδοση στην περiφέρεια έχει ο Γiάννης Κυριαζής στον ακοντισμό και τη 2η καλύτερη η Τατιάνα Γκούσιν στο ύψος, όπως 2η έχει και ο Κύπριος Αλέξανδρος Πουρσανίδης στη σφυροβολία, ενώ ...









by

Article Preview



Στις 29 Μαίου - 3 Ιουνίου στο Σαν Μαρίνο όπου διοργανώθηκαν για πρώτη φορά το 1985, διεξάγονται για 17η φορά οι Αγώνες μικρών Κρατών Ευρώπης, για ανεξάρτητες χώρες (με Ολυμπιακή Επιτροπή) με πληθυσμό λιγότερο του ενός εκατομμυρίου κατοίκων που έιναι οι : Ανδόρρα , Ισλανδία , Κύπρος, Λιχτενσταιν, Λουξεμβούργο, Μαυροβούνιο, Μονακό, Μάλτα, Σαν Μαρίνο.

Οι αγώνες, που γίνονται σε διετή βάση, περιλαμβάνουν 13 αθλήματα. Τα αγωνίσματα του στίβου θα γίνουν στις 30/5, την 1/6 και στις 3/6.
-> πρόγραμμα/αποτελέσματα

Η ομάδα της Κύπρου, όπως επικυρώθηκε από το ΔΣ του ΚΟΕΑΣ, είναι η ακόλουθη: ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου