Δευτέρα 22 Μαΐου 2017


_


 
Το επί κοντώ θα είναι δίχως αμφιβολία το αγώνισμα με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο φετινό 18o Filothei Womena Gala,  την Τετάρτη 31/5. Η παρουσία της «χρυσής» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Κατερίνας Στεφανίδη, αν μη τι άλλο δίνει κύρος και αυξάνει στο κατακόρυφο το αγωνιστικό ενδιαφέρον της διοργάνωσης. Άλλωστε η Κατερίνα Στεφανίδη θα έρθει στην Ελλάδα όχι για να δει...φίλους και γνωστούς, αλλά για να κυνηγήσει κάτι καλύτερο από το περσινό 4,86 μ., που σημείωσε στην ίδια διοργάνωση και αποτελεί την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα στον ανοιχτό στίβο. Η Στεφανίδη έχει ατομικό ρεκόρ 4,90 μ. από τον χειμώνα του 2016, ενώ ήδη στη διάρκεια της θερινής περιόδου έχει ξεπεράσει τα 4,80 μέτρα.

Το ερχόμενο Σάββατο 27 Μαΐου στο ανακαινισμένο στάδιο της Καλλιθέας θα γίνουν οι 6οι αγώνες αλμάτων τους οποίους διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας ενώ 

Τα Παπαφλέσσεια είναι η δεύτερη στάση των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών μετά το μίτινγκ "Χανιά 2017", που έγινε το Σάββατο στα Χανιά.


 

Το 5ο Athens Street Pole Vault θα γίνει την 1η Ιουνίου (17.15) στην πλατεία Συντάγματος με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων και ξένων αθλητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου