Κυριακή 21 Μαΐου 2017



by

Article Preview



Το πρωτο από τα μεγάλα εληνικά meeting διεξήχθη το Σάββατο 20 Μαίου στα Χανιά
-> Αποτελέσματα

Η Βούλα Παπαχρήστου που ήταν το κορυφαίο μάλλον όνομα των αγώνων, βρέθηκε λίγο πιο μακριά σε σχέση με το διασυλλογικό κάνοντας 14,23μ. στο τριπλούν.

Ο Μιλτος Τεντόγλου ήταν σταθερός σε μεγάλα άλματα, με 7,92μ. με ευνοικό πάνω από το επιτρεπτό αλλά και 7,90μ. με κανονικές συνθήκες, με το αγώνισμα του μήκους να είναι σε καλά επίπεδα αφού ο Καψής έκανε 7,83μ. και οι Γαλαζούλας, Μερτζανίδης, Γ.Τσάκωνας ήταν πάνω απο τα 7μιση μέτρα.

Στις γυναίκες η Λιλη Αλεξούλη έκανε 6,40μ. με ευνοικό και 6,35μ., η Γράβαλου 6,32μ. με ευνοικό και η Κολοκυθά 6,30μ. με άνεμο εντός ορίων. Η Κουτσαλιάρη έκανε 6,05μ. και θέλει άλλα 5εκ. για το όριο Ε/Ν.

Όριο για το Ευρωπαικό Εφήβων/Ν ...

by

Article Preview



Το μεγάλο meeting ρίψεων έγινε το Σαββατο στο Halle της Γερμανίας, με πολλά κιορυφαί ονόματα των αγωνισμάτων να δίνουν το παρών - ενώ υπήρχαν και ελληνικές συμμετοχές.

Η δισκοβολία γυναικώνέκλεψε την παράσταση, με τη Nadine Mueller να επικρατεί με 65,76μ. στην τελευταία της βολή εναντι 65,59μ. της Caballero.
Η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου έριξε 56,38μ.
Στους άνδρες, νικητης ήταν ο Σουηδός Stahl με 68,07μ., o Malachowski έμεινε χαμηλά για τα δεδομένα του ενώ ο Κύπριος Απόστολος Παρέλλης έριξε 61,24μ.

Στη σφαιροβολία νικητής ήταν ο David Storl με 20,63μ. ενώ ο Μιχάλης Σταματόγιαννης είχε καλύτερη βολή στα 18,45μ. (Να σημειωθεί ότι πριν 2 ημέρες στις ΗΠΑ-Tucson ο Joe Kovacs έριξε 22,57μ.)

Στον ακοντισμό ...




by

Article Preview



Αναδημοσιεύουμε συνέντευξη που έδωσε ο Περικλής Ιακωβάκης, ο επικεφαλής της επιτροπής αθλητών Ευρώπης, για το μέλλον του στίβου εστιάζοντας ιδιαίτερα σε ένα θέμα που προκαλεί πολλές συζητήσεις τον τελευταίο καιρό, το ενδεχόμενο της διαγραφής παλιότερων ρεκόρ Ευρώπης. Ο Ιακωβάκης πήρε μέρος στη σύσκεψη που έγινε στο Παρίσι και γύρισε προβληματισμένος. Η συνέντευξη δόθηκε στον δημοσιογράφο του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ Μιχάλη Μανουηλίδη, που υπήρξε μάλιστα καλός αθλητής -πρωταθλητής παίδων και εφήβων- του ύψους.
http://sports.ert.gr/synentefxi-peri...gkosmio-stivo/
-Περικλή, τι αλλαγές έχουν προκύψει στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία; O λόγος πλέον των αθλητών μπορεί και ακούγεται;

“Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία στίβου πήρε μια απόφαση πριν ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου