Τρίτη 30 Μαΐου 2017


by

Article Preview



Για 18η χρονιά θα διεξαχθεί ο διεθνής και ιδιαίτερος αγώνας για γυναίκες, Filothei Women Gala, την Τετάρτη 31 Μαίου στο Δημοτικό Στάδιο της Φιλοθέης "Στέλιος Κυριακίδης"

-> Πρόγραμμα /συμμετοχές /infos

Η χρυσή Ολυμπιονίκης - και αθλήτρια του ΑΟΦ- Κατερίνα Στεφανίδη είναι βέβαια το πρόσωπο των αγώνων. Η Στεφανίδη πέρυσι στον ίδιο αγώνα είχε περάσει τα 4,86μ. και είχε προσπαθήσει για τα 5μ. στο επι κοντώ.
«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ στο Filothei Women Gala, σε έναν αγώνα, που κάνει το σωματείο μου, ο ΑΟ Φιλοθέης. Πρόκειται για τον μοναδικό αγώνα, που θα κάνω στην Αθήνα, αφού το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα γίνει στην Πάτρα. Το επίπεδο του αγώνα θα είναι υψηλό με την παρουσία των Μπούχλερ και Μέιγερ, αλλά και των υπολοίπων αθλητριών από την Ελλάδα. Προσκαλώ τους φίλους του στίβου να έρθουν στο στάδιο και να μας χειροκροτήσουν».

Κορυφαία, για ακόμα μια φορά, η συμμετοχή της Βούλας Παπαχρήστου, που πέρυσι έκανε εκεί ατομικό ρεκόρ με 14,73μ. και επανήλθε δυναμικά σε πρωταγωνιστικό επίπεδο : ...


by

Article Preview



Με 2 σπουδαίους προσκεκλημένους διεξήχθη το φεστιβάλ αλμάτων στην Καλλιθέα το Σάββατο 27/5.
Ο θρύλος του επι κοντώ και όχι μόνο, Sergey Bubka που είναι και αντιπρόεδρος της IAAF και ο κάτοχος του ρεκόρ Ευρώπης στο μήκος Robert Emmiyan βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας παρακολουθώντας τους αγώνες μαζί με τον αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κο Τακη Δημάκο και τον πρόεδρο της ΕΟΕ κο Σπύρο Καπράλο.
Αρκετές ήταν και οι καλές επιδόσεις στους αγώνες, κυρίως στο επι κοντώ
-> Αποτελέσματα

Ειδικά ο Emmiyan βρισκόταν συνεχώς στον αγωνιστικό χώρο με το μπλε ταρτάν, συνομιλώντας και δίνοντας συμβουλές σε αθλητές-τριες του μήκους ενώ και ο Bubka μίλησε με αρκετούς προπονητές -ξεκινώντας με τον Μανώλη Καραγιάννη- αλλά και παιδιά.

Το άλμα επι κοντώ ...
by

Article Preview



Το πανελλήνιο πρωτάθλημα 10.000μ. διεξήχθη το Σάββατο 27/5 στα Μέγαρα, με αρκετές πάντως απουσίες λόγω άλλων στόχων ή και άλλων αγώνων.
-> Αποτελέσματα

Στους τίτλους επανήλθε ο Δήμος Μαγγίνας (ΑΟ Μυκόνου) που κέρδισε στους άνδρες, για 7η φορά τα τελευταία 9 χρόνια, κάνοντας 30.13.50.

Στη 2η θέση ήταν ο περσινός νικητής Χρήστος Καλλίας, με 30.32.53 και λίγο πιο πίσω την 3η θέση πήρε ο Κύπριος Νικόλας Φράγκου με 30.36.52.
Ακολούθησαν οι Τζενετοπουλος, Πιτσώλης και 6ος ήταν ο 1ος στην κατηγορία Νέων, Γιώργος Τάσσης (Τρίτων Χαλκίδας), σε 31.23.98, με τον Κώστα Σταμούλη να τον ακολουθεί σε 31.27.07. Ο Μάρκος Γκούρλιας εγκατέλειψε.
Ο Ντένις Γκιούρα (Έσπερος Πατρών) ήταν ο 1ος έφηβος, σε 32.09.01.

Στις γυναίκες ...

by

Article Preview



Η κακοκαιρία δυσκόλεψε την προσπάθεια των αθλητών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων στις Σέρρες καθώς ανάγκασε και το πρόγραμμα να γίνει συνεχόμενο και τις 2 ημέρες για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
-> Αποτελέσματα

Η Σοφία Υφαντίδου αγωνίστηκε επιφυλακτικά και ήταν με 5745β. η νικήτρια και φέτος, αυτή τη φορά με νέο σύλλογο, τον Τρίτωνα Θεσσαλονίκης. Στον ακοντισμό έριξε 54,14μ., στη σφαίρα 13,47μ.ενώ στα εμπόδια έτρεξε σε 14.03 (δεν έχει ανακοινωθεί άνεμος)

Η Στέλλα Τζικανούλα ήταν 2η με 5163β. - στο ύψος πέρασε τα 1,69μ.
Στην 3η θέση και 1η στις νέες ήταν η Ελένη Γκέλη (ΓΑΣ Ιεράπετρας) που πέρασε μάλιστα -κατα 1β.- τους 5000β.

Επόμενη ...




by

Article Preview



Τα 37α "Αλεξάνδρεια" θα διεξαχθούν την Τετάρτη 31 Μαίου στην Έδεσσα. Είναι ο πρώτος φετινός αγώνας Γκραν Πρι που αποτελούν αξιολογημένους αγώνες για επιτεύξεις ορίων

-> πρόγραμμα /συμμετοχές /infos

Στις συμμετοχές ξεχωρίζει ο έφηβος Οδυσσέας Μουζενίδης που εντυπωσιάζει με τα συνεχή ρεκόρ του στη σφαιροβολία. Μαζί στο αγώνισμα θα είναι και ο Τάσος Λατιφλάρι

Ιδιαίτερη είναι η συμμετοχή στο μήκος της Ευαγγελίας Γαλένη που επανέρχεται μετά τη γέννηση του παιδιού της.
Η -νέα- Ρία Μιχαλά θα αγωνιστεί στα στηπλ αυτή τη φορά με ορίζοντα και το Ευρωπαικό Ομάδων - ο αγώνας είναι στα κριτήρια.

Η κορασίδα Λιάνα Παπαδοπούλου στα εμπόδια, η παγκορασίδα Ελίνα Τζένγκο στον ακοντισμό, η Μπέκου-Φερες στα σπριντ, οι ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου