Παρασκευή 26 Μαΐου 2017


GRAND PRIX ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ 10.6.2017 – Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και τον Δήμο Άργους Ορεστικού προκηρύσσουν ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΛΕΑΝΔΡΟΥ ΤΖΗΜΑ  τους αγώνες στίβου με την επωνυμία «12ο GRAND PRIX ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ 2017», που θα διεξαχθούν το  Σάββατο  10 Ιουνίου  2017 στο  Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους Ορεστικού.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ GRAND PRIX ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ 2017






Στο μεγαλύτερο street event της Ευρώπης στα City games στο Μάντσεστερ αγωνίστηκε σήμερα ο Λυκούργοτς Τσάκωνας. 


Με αφορμή το ερώτημα της Ομοσπονδίας Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου και τις πληροφορίες για την διοργάνωση του Εαρινού Πρωταθλήματος Διαχρονικών Αθλητών Στίβου (28/5/2017), γίνεται γνωστό ότι οι εν λόγω Αγώνες ΔΕΝ έχουν την έγκριση του ΣΕΓΑΣ, πολύ δε περισσότερο, δεν υπάρχει έγκριση για συμμετοχή νεαρών αθλητών του ΣΕΓΑΣ κατηγορίας ΠΠΒ’ / ΠΚΒ’, ούτε για συμμετοχή επισήμων Κριτών της Ομοσπονδίας.



 
 

Το Σάββατο 27 Μαΐου  στο στάδιο «Ελευθερίας» στο Ηράκλειο θα γίνουν οι αγώνες «Ηράκλεια 2017», με διοργανωτές τη Γ.Ε. Ηρακλείου και την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης και συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης και το Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου.


 

Έναν ρόλο που ξέρει καλά, σε ένα αντικείμενο που αγαπά ιδιαίτερα θα έχει ο Γιώργος Καπουτζίδης τόσο στο Athens Street Pole Vault (1/6), όσο και στο 18o Filothei Women Gala (31/5).


 

Στα Μέγαρα θα γίνει το Σάββατο (27/5) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000 μ. Ανδρών/Γυναικών και Εφήβων


 

Στο Γιουτζίν θα γίνει το τρίτο Diamond League της χρονιάς με την παρουσία σπουδαίων αθλητών από όλο τον πλανήτη. 


 

Οι προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας για ακραία καιρικά φαινόμενα - τις απογευματινές ώρες - το Σαββατοκύριακο (27-28/5) στη Β. Ελλάδα, οδήγησαν την ομοσπονδία στην απόφαση της προσαρμογής του προγράμματος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων, που θα γίνει στις Σέρρες.


 


Η πρώτη ημέρα των δύο περιφερειών αγώνων. Ανατολής και Δύσης, που δίνουν τα εισιτήρια για τον τελικό του NCAA ξεκίνησε την Πέμπτη με δύο αθλητές μας να προκρίνονται στο Γιουτζίν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου