Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Έντονο ελληνικό ενδιαφέρον θα υπάρχει στο μίτινγκ του Ορντεγκεμ, που θα γίνει το Σάββατο (27/5). 


 

Για το Μάντσεστερ αναχώρησε σήμερα ο Λυκούργος Τσάκωνας, προκειμένου την Παρασκευή να αγωνιστεί σε ένα από τα καλύτερα street event του πλανήτη.


 

Ο Εμμανουήλ Καραλής και ο Νίκος Νεράντζης ταξιδεύουν την Παρασκευή για την Πολωνία, προκειμένου το Σάββατο (27/5) να αγωνιστούν σε street event, που θα φιλοξενηθεί στην πόλη Ζάρι. 


 

Ελπίδες για υψηλού επιπέδου επιδόσεις από τις αθλήτριες και τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στα «Παπαφλέσσεια» τα οποία θα γίνουν το Σάββατο (27/5) στο δημοτικό στάδιο Καλαμάτας.


 

Στη Θεσσαλονίκη θα γίνει το Σάββατο (27/5) η μεγαλύτερη συνάντηση των αθλητών των ρίψεων, στους αγώνες "Κώστας Σπανίδης".


 

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των 10.000μ. και για την εγκυρότερη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος ταυτόχρονα με την Πλήρως Αυτόματη Χρονομέτρηση που θα λαμβάνεται από το πιστοποιημένο σύστημα Φώτο-Φίνις της Ομοσπονδίας,


 

Ο κορυφαίος επικοντιστής όλων των εποχών και ένας από τους καλύτερους σύγχρονους αθλητές, ο Σεργκέι Μπούμπκα έρχεται στην Ελλάδα και θα παραβρεθεί στους αγώνες αλμάτων στο στάδιο της Καλλιθέας το Σάββατο 27 Μαΐου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου