Τετάρτη 24 Μαΐου 2017



Την Δευτέρα 29/5 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Φιλοθέης «Στέλιος Κυριακίδης» (Καλλιγά 77, Φιλοθέη) θα δοθεί η συνέντευξη Τύπου για το 18ο Filothei Women Gala.


 

 

Το μήκος θα είναι δίχως αμφιβολία το δυνατό αγώνισμα στα "Παπαφλέσσεια 2017", που θα γίνουν το Σάββατο (27/5) στο δημοτικό στάδιο Καλαμάτας. 

 

 


Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000 μ. Α/Γ και Εφήβων θα γίνει το Σάββατο (27/5) στο στάδιο των Μεγάρων, ενώ την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει στις Σέρρες το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων

 

 

Στο Δημοτικό στάδιο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 28 Μαΐου τα «8α Χειμωνίδεια» που διοργανώνουν το Α.Κ. Προμηθέας  σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη του Ομίλου Αθλητών Φίλων Χειμωνίδη, στη μνήμη του «Κώστα Χειμωνίδη. 

 

 

 


Τις αγωνιστικές τους εμφανίσεις σε μίτινγκ στο εξωτερικό θα συνεχίσουν αύριο δύο Ελληνίδες αθλήτριες. 


 

 

 

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα, ο Γ.Σ. Λευκάδας και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου σε συνεργασία με το Δήμο Λευκάδας και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων-ΠΕ Λευκάδας, 


 

 



 
Στο ομώνυμο Δημοτικό Στάδιο Λουτρακίου θα διεξαχθούν για 34η φορά αγώνες στίβου με την επωνυμία «Θώδεια» τους οποίους διοργανώνει ο  Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Δήμο  Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου