Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017


Τον προγραμματισμό της για τους αγώνες της χειμερινής περιόδου έκανε ήδη η Κατερίνα Στεφανίδη και σε αυτόν περιλαμβάνονται πέντε εμφανίσεις πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Μπέρμιγχαμ (1-4/3/18).

 

 

 

 


Γιορτή, θέληση και αισιοδοξία είναι οι κύριες λέξεις που χαρακτηρίζουν τον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο. Μα δεν είναι μόνο οι τρεις αυτές λέξεις που μπορεί να χωρέσουν όλα τα μηνύματα του αγώνα που έστειλε στην υφήλιο την εικόνα της σύγχρονης Ελλάδας.

 

 

 

 


Συνάντηση στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας είχαν δρομείς από τις επτά πόλεις που φιλοξενούν τους αγώνες Run Greece, καθώς στο πλαίσιο του 35ου ΑΜΑ έγινε - για πρώτη φορά - ο τελικός των 3χλμ. ERGO.

 

 

 

 

Η Φρόσω Πατσού θα είναι η εισηγήτρια του τρίτου διαδικτυακού σεμιναρίου, που διοργανώνει η ομοσπονδία την Δευτέρα (20/11, 21.30-23.00).

 

 

 

 


Για μία ακόμη χρονιά ο Αυθεντικός Μαραθώνιος αποτέλεσε γιορτή για την πόλη, τους πολίτες και χιλιάδες δρομείς από όλο τον κόσμο. 
Όμορφες εικόνες, συγκινητικές στιγμές και πολλά χαμόγελα κυριάρχησαν την Κυριακή από τον Μαραθώνα έως το Παναθηναϊκό στάδιο, το βίντεο που ακολουθεί δίνει μια μικρή γεύση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου