Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

by

Article Preview


Η κορυφαία αθλητική διοργάνωση, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών που ξεκίνησε το 1983, θα διεξαχθεί για 35η φορά, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου.
-> Πρόγραμμα/πληροφοριές/ιστορικό

Πάνω από 50.000 δρομείς θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση, οι 18.500 στον Μαραθώνιο - με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα να διεξάγξεται παράλληλα.

Αγωνιστικά, στους άνδρες ξεχωρίζει ο νικητής των 4 τελευταίων πρωταθλημάτων Χριστόφορος Μερούσης, καθώς και ο 2 φορές νικητής Μιχάλης Παρμάκης, αλλά και ο Κώστας Γκελαούζος που θα επιδιώξει με αξιώσεις να στεφθεί πρωταθλητής. Αμφίβολος για το αν θα αγωνιστεί είναι ο Θεοδωρακάκος, μεταξύ των καλύτερων συμμετοχών είναι οι Ευαγγελίδης, Καλομοίρης, Μενής.

Στις γυναίκες ...
by

Article Preview


Για 3η συνεχη χρονιά στα σπριντ και 2η με έμφαση στη σκυταλοδρομία 4χ100μ., θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχο camp για επίλεκτους αθλητές της Εθνικής ομάδας.
Τις πρώτες 10 ημέρες του Δεκεμβρίου στο Παγκρήτειο Στάδιο θα γίνει κοινή προετοιμασία για τις ομάδες της μικρής σκυταλοδρομίας - αλλά και την 4χ400μ. γυναικών.

Αρχικά ήταν να γίνει η συγκέντρωση στον Άγιο Κοσμά, όμως λόγω στήριξης της Περιφέρειας Κρήτης (αλλά και κλίματος) θα γίνει στο Ηράκλειο.
Επικεφαλής προπονητές θα είναι ο Περικλής Χατζηαναστασιάδης, υπεύθυνος σκυταλοδρομιών και ο συνεργάτης Χρύσανθος Καρούζος.

Στους άνδρες που έχουν ανοδική πορεία αλλά και μέλλον (η ομάδα των εφήβων έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στο Ευρωπαικό της κατηγορίας) θα είναι οι Λυκούργος Τσάκωνας, Κώστας Δουβαλίδης, Γιάννης Νυφαντόπουλος, Παναγιώτης Τριβυζάς, Μάκης Στεργιούλης, Κώστας Ζήκος.

Στην 4Χ100μ. γυναικών, που ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου