Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

_

by

Article Preview


Η μεγάλη γιορτή του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ο καιρός, αν και ζεστός, δεν φάνηκε να στέκεται εμπόδιο στις προσπάθειες των συμμετεχόντων.

Πάνω από 50.000 δρομείς από 101 χώρες έλαβαν μέρος στη διοργάνωση, οι 18.500 στον Μαραθώνιο - με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα να διεξάγεται παράλληλα -αλλά και αγωνίσματα 5.000μ., 10.000μ., 1.200μ. για Special Olympic Hellas και αντίστοιχο παιδικό αγώνα, καθώς και για πρώτη φορά αγώνισμα 3.000μ. με συμμετοχές βάσει των καλύτερων της σειράς Run Greece.

Στα αμιγώς αγωνιστικά είχαμε σερί που συνεχίστηκαν και άλλα που διακόπηκαν.
-> Αποτελέσματα

Στον μαραθώνιο των ανδρών επικράτησε ο Samuel Kalalei με 2.12.17, μπροστά από τους Milton Rotich (2.14.17) και Jonathan Kiptoo (2.16.05), ενώ ...
Διαβάστε περισσότερα

 

 

Κεϊτάνι και Κιπτσόγκε οι κορυφαίοι της χρονιάς στα βραβεία της AIMS



Σε μια λαμπρή τελετή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών απονεμήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Μέγαρο Μουσικής τα βραβεία στον καλύτερο και την καλύτερη μαραθωνοδρόμο της χρονιάς από τη Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Μεγάλων Αποστάσεων - AIMS.


 

 

 

 


Οι δημοσιογράφοι και κυρίως οι αθλητικοί δύσκολα δοκιμάζουν αυτά για τα οποία γράφουν. Κι όμως εύκολα εγκαταλείπουν τα γραφεία τους και παίρνουν τους δρόμους, για να καλύψουν τα ρεπορτάζ τους.

 

 

 

 


Η φωνή του Δημήτρη Λιγνάδη συναντά εκείνη της Χριστίνας Μουξούρη και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Φωκά Ευαγγελινού υπόσχονται μία λιτή και βαθιά συναισθηματική τελετή αφής της Μαραθώνιας Φλόγας το μεσημέρι του Σαββάτου, η οποία σημαίνει και την επίσημη έναρξη του 35ου Μαραθωνίου της Αθήνας, του Αυθεντικού.

 

 

 

 

 
Παρουσία των κορυφαίων αθλητριών μαραθωνίου στον κόσμο έγινε σήμερα η συνέντευξη Τύπου της AIMS, με αφορμή το σημερινό Γκαλά.

 

 

 

 


Κάτοικος Αθήνας από το 2001 θεωρεί ότι ένας «καθωσπρέπει» δρομέας μεγάλων αποστάσεων υποχρεούται να τρέξει στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.


 

 

 

 

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας πλησιάζει και η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει τις λεπτομέρειες της μεταφοράς των δρομέων στην αφετηρία του Μαραθώνα, την ερχόμενη Κυριακή. 

 

 

 

 


Μετά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της πρώτης χρονιάς η εντυπωσιακή εφαρμογή για το Μαραθώνιο Αθήνας επιστρέφει ξανά, 


 

 

 

 



Πόσες φορές έχουμε ακούσει την έκφραση «φεύγουν τα καλύτερα μυαλά» στο εξωτερικό, που αφορούν κυρίως, Έλληνες επιστήμονες. Δεν ξέρουμε πόσα φεύγουν και πόσο μένουν, αλλά σίγουρα ένα από αυτά, που εργάζεται έξω από τα σύνορα της χώρας μας,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου