Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017



by


Article Preview



Κατά το 212ο συνέδριο της IAAF που έγινε τις προηγούμενες ημέρες στο Μονακό, ορίστηκαν και ορισμένες από τις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις.

Στο Nanjing της Κίνας θα γίνει το παγκόσμιο κλειστού του 2020, το επόμενο δηλαδή μετά από το Birmingham.
Βελιγράδι και Tορούν ήταν επίσης υποψήφιες, όμως οι αγώνες δεν θα παραμείνουν τελικά στην Ευρώπη.

To Nanjing είχε αναλάβει το 2014 τους 2ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας και στο Ολυμπιακό Πάρκο θα κατασκευάσει ειδικά Στάδιο για τη διοργάνωση.
Η Ασία έτσι θα είναι το επίκεντρο της χρονιάς εκείνη, που κυριαρχεί η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων στο Tokyo.

Στην Gdynia που είναι μέρος οικιστικού συγκροτήματος με Γκνασκ και Σοποτ, θα γίνει το παγκόσμιο Ημιμαραθωνίου του 2020 (του 2018 έχει αναλάβει η Βαλένθια)

Η νέα μορφή θα συνδυάζει και λαικό event μαζί με των ελιτ και το project "Αθλητισμός για Όλους" (Athletics For Everyone) θα αναπτύξει ...





by


Article Preview



Η IAAF, όπως ανακοινώθηκε στο Μονακό, διατηρεί τη Ρωσική Ομοσπονδία στίβου σε διαθεσιμότητα, καθώς κρίθηκε πως ακόμα δεν καλύπτει τις προυποθέσεις - ιδιαίτερα ο εθνικός Οργανισμός anti-doping (RUSADA)
->report

Υπήρχε η προοπτική από τον Νοέμβριο να παύσει ο περιορισμός που έχει επιβληθεί εδώ και 2 χρόνια, κάτι που εντέλει δεν συνέβη, ενώ βέβαια η συμμετοχή της Ρωσίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού φαντάζει πλέον δύσκολη.

Βέβαια, αρκετοί είναι οι κορυφαίοι Ρώσοι αθλητές που έχουν πάρει την ειδική άδεια να συμμετέχουν ανεξάρτητα (Authorised Neutral Athletes) στις διεθνείς διοργανώσεις και αναμένεται να αυξηθεί η σχετική λίστα
-> Αθλητές Ρωσίας με ειδική άδεια

Η ΔΟΕ θα αποφασίσει στις 5-7 Δεκεμβρίου για ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου