Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Για την προπόνηση δύναμης θα μιλήσει ο Πέτρος Κυπριανού σε διαδ.σεμινάριο - και στα ΤΕΦΑΑ


Μετά το επιτυχημένο διαδικτυακό σεμινάριο περί αθλητικής ψυχολογίας από τη Φρόσω Πατσού, ακολουθεί την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, εκτάκτως με την ευκαιρία επίσκεψης του Πέτρου Κυπριανού, σεμινάριο για την προπόνηση δύναμης - μηχανικά πλεονεκτήματα και ενίσχυση της αθλητικής απόδοσης.

Για πληροφορίες και εγγραφή:
-> 4ο σεμινάριο



Την Παρασκευή θα μιλήσει σχετικά με την προπόνηση δύναμης και στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών, στις 10 π.μ. στο Μεγάλο Αμφιθέατρο της Σχολής και θα είναι ευκαιρία να τον παρακολουθήσει και γνωρίσει κανελις και από κοντά.

Ο κος Κυπριανού είναι επικεφαλής προπονητής στο Πανεπιστήμιο της Georgia, κορυφαίος προπονητής του NCAA το 2017, με πολλές επιτυχίες και συμμετοχές αθλητών του στις κορυφαίες διοργανώσεις.
Στο γκρουπ του ήταν και είναι πολλοί Έλληνες αθλητές, όπως στην παρούσα φάση η Τατιάνα Γκούσιν ενώ αναμένεται να ενταχθεί και ο Αντώνης Μέρλος.

Δείτε τι είχε πει την περσινή περίοδο ο κος Κυπριανού στο stivoz.gr για το συνδυασμό σπουδών-πρωταθλητισμού στις ΗΠΑ και για τα σύνθετα
-> www.stivoz.com/content.php?5862-O-Petros-Kyprianou-sto-stivoz-gr-gia-to-syndyasmo-spoydwn-prwtathlitismou-stis-HPA-kai-ta-syntheta

Τα επόμενα διαδικτυακά σεμινάρια που είναι προγραμματισμένα μέχρι το τέλος του έτους είναι τα ακόλουθα:
5ο (04/12) Βασικοί άξονες ενός ενιαίου προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού στις αναπτυξιακές ηλικίες
6ο (18/12) Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής στην ενίσχυση της αθλητικής απόδοσης.

Έως τώρα έχουν γίνει τα εξής:
3ο (20/11) Πρόγραμμα αθλητικής ψυχολογίας
2ο (06/12) Σύγχρονοι μέθοδοι ανίχνευσης κι επιλογής ταλέντων
1ο (30/10) Πρόγραμμα επιστημονικής στήριξης αθλητών του ΣΕΓΑΣ
stivoz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου