Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017



ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
 ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ                                     Θεσ/νικη 20/11/2017

ΣΤΙΒΟΥ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ

-------------------------------------



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



            Το Δ.Σ. του Σ.Π.Σ.Β.Ε. εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στους συναδέλφους κ.κ. Χ’’Αναστασιάδη Περικλή και Μάμαλη Στέφανο για τις εισηγήσεις τους στην επιμορφωτική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στις 18/11/2017 στην Θεσσαλονίκη και την οποία τίμησαν με την παρουσία τους το μέλος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και Πρόεδρος Επιμόρφωσης Σ.Ε.Γ.Α.Σ. κ. Σπύρος Κέλλης, ο Εθνικός Προπονητής κ. Κουτσιώρας Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θεσσαλονίκης κ. Τομπούλης Αναστάσιος, το μέλος της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντινίδης Ηλίας και ο Πρόεδρος του Μ.Α.Σ. ΑΕΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. Τσιφτσόγλου Στέργιος.

            Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν για τις επιτυχίες των αθλητών τους οι συνάδελφοι κ.κ. Λαμπρόπουλος Κων/νος, Χήτας Κων/νος και Μποσκαριώβ Γεώργιος καθώς επίσης για την διαχρονική προσφορά τους στον Κλασικό Αθλητισμό της πατρίδας μας οι κ.κ. Καζακαντώνης Γεώργιος, Τσίντζιλης Γεώργιος και Ραμπότας Γεώργιος.

            Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλους τους Συναδέλφους-ισσες για την παρουσία τους και τους εύχεται υγεία και δύναμη στο έργο τους.

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου