Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017



Με την ευκαιρία της 35χρονης πορείας του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, σας παρουσιάζουμε για τις επόμενες ημέρες σε αντίστροφη μέτρηση, κάθε μέρα και μια χρονιά,



 

 

 


Την Κυριακή θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου και ο 35ος Αυθεντικός Μαραθώνιος με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

 

 


Στην Αθήνα στρέφεται το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινότητας του μαραθωνίου, όχι μόνο γιατί την Κυριακή θα γίνει ο 35ος Αυθεντικός Μαραθώνιος, αλλά εξαιτίας των παράλληλα εκδηλώσεων.


 

 


Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου και η μη κυβερνητική οργάνωση Ινστιτούτο ομάδα για τον κόσμο, περιβαλλοντική συμμαχία 2004, συνεργάτης των περιβαλλοντικών προγραμμάτων του Μαραθωνίου Αθήνας, συνεχίζουν και φέτος τις συγκροτημένες και μεθοδικές περιβαλλοντικές προσπάθειες του ΣΕΓΑΣ, ώστε η διοργάνωση να έχει μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, το οποίο έχει αποκτήσει και ευρύτερη κοινωνική διάσταση. 

 

 

 


Τη συνέχιση της συνεργασίας τους θα έχουν την ευκαιρία να ανακοινώσουν το πρωί της Πέμπτης (9/11) ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος και ο πρόεδρος του ΙΕΚ Ακμή Κωνσταντίνο Ροδόπουλος.

 

 

 


Ρυθμός, μουσική και ανεβασμένη διάθεση υπόσχονται djs και μπάντες το πρωί της Κυριακής, 12 Νοεμβρίου μετατρέποντας τη Μαραθώνια διαδρομή σε ένα ατελειωτο πάρτι.

 

 

 


«Κάποιοι μιλούν για καλό εργασιακό περιβάλλον και άλλοι το διαμορφώνουν». Αυτό είναι ένα από τα μότο της Hansaplast, από τους υποστηρικτές του Μαραθωνίου της Αθήνας.



 

 

 

 



Για μία ακόμη χρονιά ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσα από την εικόνα που θα μεταδίδει η ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου