Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017



Φωτογραφίες: Eurokinissi/Αντώνης Νικολόπουλος
Με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκε η αφή της Μαραθώνιας Φλόγας στον αρχαιολογικό χώρο του Μαραθώνα το μεσημέρι του Σαββάτου, 11 Νοεμβρίου, κηρύσσοντας επισήμως την έναρξη του 35ου Μαρθωνίου της Αθήνας του Αυθεντικού.


 

 

 

 


Φωτογραφία: Eurokinissi/Αντώνης Νικολόπουλος
Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (11/11) το 11ο Συμπόσιο της AIMS, το οποίο φιλοξενήθηκε στο Ξενοδοχείο Hilton ( Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 46).

 

 

 

 


Η παγκόσμια πρωταθλητρία του Λονδίνου στο μαραθώνιο, Ρόουζ Τσελίμο, ήρθε στην Αθήνα ως υποψήφια κορυφαία της χρονιάς στα βραβεία της AIMS και θα είναι κι εκείνη κομμάτι της γιορτής, που θα στηθεί την Κυριακή στην πόλη, στο πλαίσιο του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Αττικής, τον Δήμο Αθήνας και τον Δήμο Μαραθώνιο και με μεγάλο χορηγό τον ΟΠΑΠ.


 

 

 

 



Η ώρα έφθασε και όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Αττικής, τον Δήμο Αθήνας και τον Δήμο Μαραθώνιο και με μεγάλο χορηγό τον ΟΠΑΠ. Στις 09:00 το πρωί από τον Μαραθώνα θα δοθεί η εκκίνηση στους περίπου 18.500 δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου