Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017



Φωτογραφία: Eurokinissi
Ένα ανθρώπινο ποτάμι πλημμύρισε για ακόμη μια χρονιά τους δρόμους της Αθήνας καθώς τους 51.000 δρομείς έφτασαν οι δρομείς που δοκίμασαν τις δυνάμεις τους τόσο στη διαδρομή των 42.195 μ. του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, όσο και στους αγώνες των 5 και 10 χλμ, στον τελικό του Run Greece των 3 χλμ, αλλά και στους αγώνες παιδιών και Special Olympics την Κυριακή, 12 Νοεμβρίου.


 

 

 


Μια 15χρονη αθλήτρια από το ΓΣ Νίκη Βύρωνα, η Αναστασία Σκομοπούλου ήταν νικήτρια στο απογευματινό 5άρι στον 35ο ΑΜΑ, που έγινε σήμερα στην πόλη της Αθήνας.

 

 

 


Φωτογραφίες: Eurokinissi
Μάχη με τον εαυτό τους και τη διαδρομή έδωσαν για μία ακόμη φορά οι δρομείς που μετείχαν στον Μαραθώνιο Αθήνας. Με τον καιρό να βοηθά την προσπάθεια και το συναγωνισμό να είναι αρκετά έντονος, ο Σάμιουλε Κάλαλει έφτασε πρώτος στον τερματισμό με 2 ώρες 12.17.


 

 

 


Την εξαιρετική του κατάσταση έδειξε ο Χρήστος Καλλίας, που παρότι φέτος επέλεξε να αφήσει τα 5χλμ. και να τρέξει στα 10χλμ δεν είχε κανένα πρόβλημα να φτάσει στη νίκη σε 30.50 και να βελτιώσει ένα αρκετά παλιό ρεκόρ αγώνων. Η προηγούμενη επίδοση ανήκε στον Κώστα Πούλιο με 31.06 από το μακρινό 2005.


 

 

 



Φωτογραφίες: Eurokinissi
Με την απόσταση που έχει γίνει συνήθεια για χιλιάδες δρομείς όλων των ηλικιών, τα 5χλμ. Wind, ξεκίνησε η αγωνιστική δραστηριότητα του 35ου ΑΜΑ, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, τον Δήμο Αθήνας και Μαραθώνα και με μεγάλο χορηγό τον ΟΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου