Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Στίβου για παιδιά Δημοτικών στη μνήμη του 'Νίκου Ζαχαριάδη' στις 30 Μαΐου 2015.

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου του Ηρακλή σε συνεργασία με το ΜΑΣ Αετός και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, προκηρύσσουν  αγώνες- παιχνίδια στίβου KIDS ATHLETICS εν όψει της αθλητικής γιορτής 'Ζαχαριάδεια' για παιδιά δημοτικών σχολείων.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με τους παρακάτω όρους:

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ : 
30 Μαΐου 2015 από τις 16:00 έως 17:30 

2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : 
Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης 

3. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:
MINI 2003-2005
α. Σκυταλοδρομία 40μ στο χόρτο.
β. Μήκος με φόρα.
γ. Μedicine 1kg από στάση.
δ. Σκυταλοδρομία 8Χ30μ εμπόδια και επιστροφή σλάλομ.
ε. Σκυταλοδρομία 8Χ150μ στο χόρτο.

MINION 2006-2008
α. Σκυταλοδρομία 20μ εμπόδια και επιστροφή τρέξιμο.
β. Μήκος χωρίς φόρα.
γ. Σκυταλοδρομία 20μ σλάλομ και επιστροφή τρέξιμο. 
δ. Ρίψη μπάλας με τα δύο χέρια από στάση.

4. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 
α. Σε αθλητές/αθλήτριες γεννημένοι από τις χρονολογίες 2003 έως και 2008.
β. ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες στα αγωνίσματα θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από γιατρό πριν από τους αγώνες με ευθύνη και φροντίδα των σωματείων τους, για να διαπιστωθεί εάν μπορούν να συμμετάσχουν στους αγώνες χωρίς κίνδυνο της υγείας τους. Οι οργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα σχετικά με θέματα υγείας που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Οι προπονητές καλούνται να έχουν μαζί τους τα πιστοποιητικά βεβαίωσης γιατρού ή υπεύθυνη δήλωση των γονέων και κηδεμόνων. 
γ. Κάθε αθλητής- αθλήτρια θα πρέπει να συμμετέχει με την ομάδα του σε όλα τα αγωνίσματα του πένταθλου. Στόχος των διαγωνιζόμενων είναι να συγκεντρώσουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία σε ομαδικό και  ατομικό επίπεδο.

5. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
α.Για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων οι προπονητές των ομάδων θα υποβάλλουν κατάσταση με τα ονόματα των παιδιών που θα λάβουν μέρος στους αγώνες , ώστε να ετοιμαστούν τα πινάκια, μέχρι και την Τρίτη 26 Μαΐου στο eleonora_rosiadou@yahoo.com  . Στην κατάσταση θα αναφέρεται  επώνυμο, όνομα, χρονολογία γέννησης, σύλλογος και τα στοιχεία επαφής του προπονητή. 
β. ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ  ΔΕΝ θα γίνει δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.
γ. Δηλώσεις με ελλιπή στοιχεία δεν θα γίνονται δεκτές. 
δ. Η γραμματεία θα δέχεται τις τελικές δηλώσεις συμμετοχών μέχρι και 30 λεπτά πριν τους αγώνες, τα πινάκια θα κλείσουν στις 15:30.
ε. Οι ομάδες θα είναι μικτές αγόρια κορίτσια και θα αποτελούνται από 8 άτομα. Ο κάθε σύλλογος μπορεί να ορίσει εξαρχής τις συμμετοχές των 8 της ομάδας του. Σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότεροι ή λιγότεροι παίκτες για να συμπληρωθεί η 8άδα, θα δημιουργηθούν ομάδες αποτελούμενες από διαφορετικούς συλλόγους. 
στ. Ο κάθε προπονητής/προπονήτρια που θα δηλώσει τα παιδιά του καλείται να βοηθήσει στην διεξαγωγή κατά τη διάρκεια των KIDS ATHLETICS. 

6. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
 Τα αποτελέσματα θα σταλθούν ηλεκτρονικά στους συλλόγους τις επόμενες μέρες.

7. ΕΠΑΘΛΑ ΑΓΩΝΩΝ :
α. Μετά από κλήρωση στο τέλος των αγώνων θα ανακοινωθούν δύο τυχεροί-τυχερές από τους συμμετέχοντες που θα κερδίσουν 15 μέρες συμμετοχής στην αθλητική κατασκήνωση Yuppi Camp στην Χαλκιδική. 
β. Όλοι όσοι αγωνιστούν θα πάρουν έπαινο για την συμμετοχή τους.

8. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ : 
Δεν θα καλυφθούν έξοδα μετακίνησης, διαμονής, διατροφής για κανέναν αθλητή/αθλήτρια.

9. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΓΩΝΩΝ : 
 Ελεονώρα Ρωσιάδου mail:eleonora_rosiadou@yahoo.com M: +306973443030

Με την ολοκλήρωση των KIDS ATHLETICS η σκυτάλη θα περάσει στους αθλητές υψηλού επιπέδου που θα τιμήσουν με τον αγώνα τους το θεσμό των 'Ζαχαριάδειων' 
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου