Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Ορια και καλές επιδόσεις στους αγώνες ρίψεων "Κώστας Σπανίδης"


Καλές επιδόσεις σημειώθηκαν σήμερα στους αγώνες ρίψεων "Κώστας Σπανίδης", στο Καυτανζόγλειο στάδιο. Αναμφίβολα η εμφάνιση της Χρυσούλας Αναγνωστοπούλου (διαβάστε εδώ) "έκλεψε" τις εντυπώσεις ωστόσο, δεν ήταν η μοναδική, που ξεχώρισε.
Η Ηλιάνα Κοροσίδου...ξεμούδιασε με βολή στα 64,84Μ. στη σφυροβολία, που δεν αποτελεί μονάχα μια καλή αρχή στη σεζόν, αλλά και όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων (Ταλίν).
Ατομικό ρεκόρ και όριο για την διοργάνωση του Ταλίν εξασφάλισε ο Παρασκευάς Μπατζάβαλης. Ο ακοντιστής, που γυμνάζεται με τον Θωμά Κυριαζή, είχε καλύτερη προσπάθεια στα 75,75 μ., που τον φέρνει στην 12η θέση όλων των εποχών στο αγώνισμα για τη χώρα μας. Δεύτερος ήταν ο 24χρονος Νίκος Ευθαλιάδης, με 73,68 μ., επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ.
Στη σφυροβολία των ανδρών, ο Μιχάλης Αναστασάκης βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, καθώς είχε καλύτερη προσπάθεια στα 72,40 μ. κι έγινε έτσι ο 13ος όλων των εποχών στη χώρα για το αγώνισμα. Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου ετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, εκεί όπου θα επιδιώξει μια θέση στον τελικό του αγωνίσματος.
Στη δισκοβολία ο επικράτησε ο Γιώργος Τρέμος με 58,80 μέτρα, ενώ ο Φράνσις Λατιφλάρι ήταν νικητής στη σφαιροβολία εφήβων με 18,59 μ., με τον Κυριάκο Ζώτο να ακολουθεί (18,23 μ.).
Πηγή: segas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου