Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Η Ηρώ Πιντή ...έθεσε τον επόμενο στόχο της


Για την πρώτη της εμφάνιση στη σεζόν στα 400Μ. ετοιμάζεται η Ηρώ Πιντή, που ευελπιστεί να είναι εκείνη, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, στο αγώνισμα της παρατεταμένης ταχύτητας.
Η έμπειρη αθλήτρια του Στέφανου Μάμαλη έχει πραγματοποιήσει δίχως προβλήματα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και στους αγώνες που έχει ήδη κάνει στα 200μ. έδωσε σοβαρά σημάδια βελτίωσης.
«Παρά το γεγονός ότι από φέτος παράλληλα με την προπόνηση δουλεύω, κατάφερα να βγάλω την προετοιμασία και να παρουσιάσω σοβαρή βελτίωση», είπε η αθλήτρια που θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στα «Χανιά 2015». «Ο στόχος είναι να πάρω την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και στη σκυτάλη 4Χ400 μέτρα. Το επίπεδο φέτος στο αγώνισμα θα είναι υψηλό και αυτό θα μας βοηθήσει όλες. Επίσης πιστεύω πως η φετινή ομάδα σκυτάλης θα είναι η καλύτερη των τελευταίων ετών», συμπλήρωσε.
Η Πιντή έχει ατομικό ρεκόρ 54.75 από το 2013 και είναι από τα φαβορί για τη θέση της βασικής 400άρας στη διοργάνωση του Ηρακλείου (20-21/5).
Πηγή: segas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου