Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Πέρυσι εθελοντής, φέτος.νικητής του 7ου Αριστοτελείου Δρόμου!

κεντρικη

της Γιώτας Ρουμελιώτη
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο 7ος Αριστοτέλειος Δρόμος του ΑΠ.Θ, με τις συμμετοχές αλλά και τις επιδόσεις να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο!
Περισσότεροι από 900 φοιτητές, μεγάλοι και μικροί έτρεξαν κυκλικά της Πανεπιστημιούπολης, με τα μικρά παιδάκια να κλέβουν την παράσταση.
Έπειτα από τους λιλιπούτειους μαραθωνοδρόμους, τη σκυτάλη πήραν οι μεγάλοι οι οποίοι έτρεξαν 5.000 μέτρα με την έναρξη να δίνεται από την κόρνα της αντιπρύτανη τουΑΠΘ, Αριάδνης Στογιαννίδου, η οποία και συμμετείχε στον αγώνα δρόμου!
Παρά το γεγονός ότι από το 80% των συμμετεχόντων φοιτητών, τη μεγαλύτερη παρουσία είχε η Πολυτεχνική Σχολή, πρώτος τερμάτισε ο Κωνσταντίνος Βρανάς από τα ΤΕΦΑΑ!Ο ίδιος πέρυσι ήταν εθελοντής και φέτος βγήκε νικητής!
νικοςγιωργοςΓια τα οφέλη της ενασχόλησης με τους αγώνες δρόμου και τους μαραθωνίους, μίλησε στοKARFITSA.gr ο Νίκος Σαπουντζής, ο οποίος και έτρεξε στο δρόμο των 5.000 μέτρων:
«Εδώ ήρθα με τον φίλο μου τον Γιώργο! Ασχολούμαστε με το τρέξιμο τα τελευταία έξι χρόνια και η ενασχόληση με το τρέξιμο και τους μαραθωνίους μας έχει δώσει πάρα πολλά πράγματα! Όσοι δεν έχουν συμμετέχει σε μαραθώνιο, τους προτρέπω να το δοκιμάσουν! Είναι άθλημα που μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε και είναι ένα φτηνό άθλημα! Τα οφέλη είναι πολλά περισσότερα από αυτά που καλείσαι να καταθέσεις, που είναι λίγος χρόνος, που όμως περνάει τόσο ευχάριστα! Όσοι ασχοληθούν με τους μαραθωνίους έχουν μόνο να κερδίσουν!», τόνισε ο ίδιος.
Να σημειωθεί ότι για τα παιδιά υπήρχαν πλήθος γυμανστικών εκδηλώσεων, όπως πολεμικές τέχνες και ξιφασκία!
Δείτε τις φωτογραφίες:
φωτο2
φωτο3
φωτο4

Πηγή: karfitsa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου