Σάββατο 21 Μαΐου 2016

by

Article Preview


Το πανελλήνιο πρωτάθλημα των 10.000μ. διεξάγεται το Σάββατο -όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια στα Μέγαρα. Φέτος θα λειτουργήσει επιπρόσθετα και χρονομέτρηση που θα λαμβάνεται από ένα σύστημα αναμεταδοτών (Transponder System) με τη χρησιμοποίηση chip χρονομέτρησης, για την καλύτερη και ασφαλέστερη καταμέτρηση των στροφών και την τελική κατάταξη των αθλητών, ώστε να αποφευχθούν και κάποια συχνά προβλήματα.

Ο καιρός αναμένεται να δυσκολέψει τους αθλητές καθώς προβλέπεται βροχή.

Στις 9μμ θα γίνει η 2η σειρά των ανδρών, ενώ η 1η με τους αθλητές που έχουν χαμηλότερες επιδόσεις θα γίνει στις 7:30μμ. Ενδιάμεσα, στις 8:15 θα γίνει η τελική σειρά των γυναικών.

Στις γυναίκες ξεχωρίζουν οι 3 που έχουν το όριο για τον Μαραθώνιο στο Ρίο: ...

by
Article Preview


Πρώτη φορά Αφρική για το Diamond League καθώς το meeting του Rampat αντικατέστησε αυτό της Νέας Υόρκης και ο 3ος αγώνας της σειράς γίνεται την Κυριακή 22 Μαίου στην πρωτεύουσα του Μαρόκου. Εκεί θα έχουμε και την πολυπληθέστερη ελληνική εκπροσώπηση, καθώς 5 Έλληνες αθλητές -και 1 Κύπριος θα είναι εκεί.

Στο επικοντώ γυναικών, το δυνατό μας δίδυμο με την Κατερίνα Στεφανίδη και τη Νικόλ Κυριακοπούλου θα είναι εκεί - η Κυριακοπούλου όμως με καθυστέρηση και ταλαιπωρία καθώς τα κοντάρια δεν μπόρεσαν να μπουν στο αεροπλάνο και άλλαξε πτήση για παραμονή του αγώνα.
Η Στεφανίδη ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου