Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Όλος ο καλός ο κόσμος στο Βέλγιο

Έντονο ενδιαφέρον αναμένεται το προσεχές Σάββατο στο 7ο IFAM μίτινγκ του Όρντεγκεμ, χάρη στον μεγάλο αριθμό συμμετοχής κορυφαίων αθλητών και αθλητριών από Ελλάδα και Κύπρο σε μεσαίες αποστάσεις.
Πηγή: sportsfeed.gr
Με τους Βέλγους να δηλώνουν πως έχουν λάβει σχεδόν 2.500 αιτήσεις συμμετοχής και τους αδερφούς Μπορλέ να αποτελούν τους… ντοπιους σταρ, δυναμική παρουσία αναμένεται και από την ελληνοκυπριακή πλευρά.
Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από ελληνικής πλευράς εντοπίζεται στα 1.500μ. των ανδρών με τους Ανδρέα Δημητράκη, Κωνσταντίνο Νακόπουλο, Άγγελο Βασιλείου, Γιώργο Μηλιάρα και τον Κύπριο Κωνσταντίνο Τιμίνη να στοχεύουν σε ατομικά ρεκόρ και όρια για τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις της σεζόν.
Στις γυναίκες Έλενα Φιλάνδρα και Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου εγκατελείποντας τα Πυρηναία όρη, θα βρεθούν στην εκκίνηση των 800μ. θέλοντας να κάνουν το πρώτο τεστ μετά την προετοιμασία στη Γαλλία. Στην παρέα και η Ναταλία Ευαγγελίδου από την Κύπρο, που έχει βάλει στόχο το Ολυμπιακό όριο. Στην απόσταση των 1.500μ. η Αναστασία Μαρινάκου συμμετέχοντας και αυτή στην προετοιμασία μαζί με το τιμ του Χρήστου Παπαχρήστου στο Φοντ Ρομό, θα κάνει το πρώτο δυνατό τεστ στον ανοιχρό στίβο.
Στα 800μ. των ανδρών έπειτα από τη νίκη του στα Χανιά 2016, ο Κώστας Βασιλάκης ετοιμάζεται για νέο ατομικό ρεκόρ στην απόσταση, παρουσία του προπονητή του Δημήτρη Πλάτη. Μαζί με τους από το Ελευθέριος Βενιζέλος θα αναχωρήσουν ο Ανδρέας-Κωνσταντίνος Στεργίου αγωνιζόμενος επίσης στην ίδια διαδρομή, καθώς και ο συναθλητής τους με την εθνικότητα της Αλβανίας, Εράλντο Κεραμάς, ενώ στη ίδια λίστα φιγουράρει και το όνομα του Δημήτρη Μποζοίδη. Τριπλό ενδιαφέρον και από τους Κύπριους στα 800μ. ανδρών χάρη στους Φάνο Μιχαηλά, Χρήστο Δημητρίου και Λευτέρη Ελία, οι οποίοι ετοιμάζονται να εκμεταλλευτούν τον έντονο συναγωνισμό στον επίσημο αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου