Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Στο NBA o Αυθεντικός Μαραθώνιος!

Φωτογραφίες Βασίλης Κουτρουμάνος
Πρεσβευτές  του ΑΜΑ είναι από σήμερα ο Γιάννης και ο Θανάσης  Αντετοκούνμπο οι οποίοι επισκέφθηκαν το μεσημέρι τα Γραφεία του ΣΕΓΑΣ.

 

 

 

«68α Βενιζέλεια 2016». Το πρόγραμμα

Τα «68α ΒEΝΙΖΕΛΕΙΑ» θα γίνουν την Σάββατο 4 Ιουνίου στα Χανιά στο στάδιο «Ελενας Βενιζέλου».

 

 

 

 

Πανελλήνια Πρωταθλήματα 2016 Α/Γ, Νεων Α/Γ,Ε/Ν, Π/Κ, ΠΠ/ΠΚ Α΄. Οι προκηρύξεις

Όλες οι προκηρύξεις για τα πανελλήνια πρωταθλήματα ετοιμάστηκαν από τον ΣΕΓΑΣ και δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

 

 

 

"Καποδίστρεια 2016" στην Κέρκυρα 11/6

 Ο Κερκυραϊκός ΓΣ σε συνεργασία με την Τ.Ε ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας , την Περιφερειακή Ενότητα Κερκύρας, τον ΔΟΠΑΠ Κερκύρας και υπό την Αιγίδα του ΣΕΓΑΣ  θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες στίβου με την επωνυμία «Καποδίστρεια», τοΣάββατο 11 Ιουνίου στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας.

 

 

 

7α Ζαχαριάδεια. Μεγάλη συμμετοχή πολύ καλές επιδόσεις. Αποτελέσματα

Η Ολυμπία Πετσούδη ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια των 7ων αγώνων στη μνήμη του Νίκου Ζαχαριάδη που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία 




 

 

 

«Ευάγγελος Δεπάστας» στο Σχηματάρι

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ερμής Σχηματαρίου σε συνεργασία με το Δήμο Τανάγρας (ΔΗ.Κ.Ε.Τ) και την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Ανατολικής Στερεάς-Ευβοίας προκηρύσσει Αγώνες Στίβου με την επωνυμία «Ευάγγελος Δεπάστας 2016» 

 

 

Φεστιβάλ Ρίψεων στη Τρίπολη. Αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή (30/5) το βράδυ το καθιερωμένο εδώ και χρόνια φεστιβάλ ρίψεων της Τρίπολης στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης με διοργανωτές την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελοποννήσου  σε συνεργασία 

 

 

 

"Θώδεια 2016" Μέρλος 2.16μ Αποτελέσματα



Ο Αντώνης Μέρλος "παίζοντας" στην έδρα του, ήταν ο Μεγάλος πρωταγωνιστής στο Λουτράκι στους αγώνες Θώδεια 2016 που πραγματοποιήθκαν το Σάββατο 28 Μαΐου με μεγάλη επιτυχία για ακόμη μια χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου