Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

by

Article Preview


Ο 4ος αγωνας της σειράς Diamond League γίνεται την Παρασκευή 27/5 και το κύριο πρόγραμμα το Σάββατο 28/5 στο Eugene, στη Μέκκα του στίβου οπως χαρακτηρίζεται. Πρόκειται για το meeting Prefontaine Classic, που γίνεται από το 1975 στη μνήμη του Αμερικανού πρωταθλητή αποστάσεων Steve Prefontaine.

Είναι ο μοναδικός αγώνας της σειράς στην Αμερική πλέον, καθώς τη θέση της Νέας Υόρκης πήρε το Rabat -εκεί όπου έγινε ο προηγούμενος αγώνας.

Ο Κώστας Φιλιππίδης μετέχει από ελληνικής ...
by Article Preview


Ενώ στο Eugene γίνεται στις 27-28 Μαίου ο 4ος αγώνας Diamond League, τις ίδιες ημέρες (26-28/5) γίνονται οι προκριματικοί σε Ανατολή και Δύση στις ΗΠΑ για τους τελικούς του κολλεγιακού πρωταθλήματος NCAA που θα διεξαχθούν επίσης στο Στάδιο-ορόσημο του στίβου, to Hayward Field, στις 8-11 Ιουνίου, για 16η φορά (ενώ εκεί θα γίνουν και τα trials των ΗΠΑ το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου)

Οι αγώνες των 2 μεγάλων περιφερειών θα γίνουν στο Jacksonville της Florida για την Ανατολή και στο Lawrence του Kansas για τη Δύση. Από κάθε περιφέρεια θα περάσουν 12 αθλητές ανά αγώνισμα.

Ο Γιάννης Κυριαζής με 81,87μ. στον ακοντισμό και ο Νικόλας Σκαρβέλης με 20,61μ. στη σφαιροβολία έχουν ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου