Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Παννελήνιο ρεκόρ στο Ντακάρ

Το ρεκόρ που έχασε στο Ραμπάτ, θέλει να πετύχει αύριο στο Ντακάρ ο Κώστας Δουβαλίδης που θα αγωνιστεί στο World Challenge της IAAF.
Πηγή: sportsfeed.gr
Ένα λάθος στο πέρασμα του ένατου εμποδίου στον αγώνα του ντάιαμοντ λιγκ στο Ραμπάτ, στέρησε από τον αθλητή του Μπάμπη Σδρόλα μια μεγάλη επίδοση, πιθανότατα κάτω από το 13.30. Ο πρωταθλητής των 110μ. εμποδίων ολοκλήρωσε τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν στον ανοιχτό κάνοντας 13.38 που είναι το καλύτερο ξεκίνημα στην καριέρα του και θα μπορούσε να ήταν ακόμα καλύτερο, καθώς μέχρι το 9ο εμπόδιο στην κούρσα του Ραμπάτ ήταν τρίτος, με τον Αλκάνα που επωφελήθηκε από το λάθος του Δουβαλίδη και να τον προσπερνά, να κάνει τελικά 13.28.
Αύριο στο Ντακάρ. ο Έλληνας πρωταθλητής θα τεθεί αντιμέτωπος με τους Αμερικανούς Τζάρετ Ίτον και Τζεφ Πόρτερ που έκαναν το 1-2 στην Οστράβα με 13.25 και 13.42 αντίστοιχα.
Θυμίζουμε ότι ο Δουβαλίδης σημείωσε το πανελλήνιο ρεκόρ με 13.33 πέρσι στις 7 Ιουλίου στο Σεκεσφεχερβάρ της Ουγγαρίας, καταρρίπτοντας το 13.34 που είχε κάνει το 2013 και πάλι τον Ιούλιο (20) στην Αθήνα. Το 13.34 είχε καταφέρει να το ισοφαρίσει τρεις μέρες πριν το καταρρίψει, πέρσι στις 4 Ιουλίου στο ντάιαμοντ λιγκ του Παρισιού. Αν τα καταφέρει αύριο στο Ντακάρ, θα είναι η πρώτη φορά που καταρρίπτει πανελλήνιο ρεκόρ το μήνα Μάιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου