Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Πανελλήνιοι 10.000μ. με όλα τα μεγάλα ονόματα. Συμμετοχές

Όλοι οι μεγάλοι αθλητές και αθλήτριες των μεγάλων αποστάσεων δηλώθηκαν και αναμένεται να αγωνιστούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Μεγάρων το Σάββατο 21 Μαΐου 2016. 



"Χανιά 2016" Αναμένονται καλές επιδόσεις. Συμμετοχές


Το Σάββατο 21 Μαΐου θα διεξαχθούν οι αγώνες «Χανιά» στο στάδιο Έλενας Βενιζέλου. Σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής που κοινοποίησαν οι διοργανωτές αναμένεται να σημειωθούν αξιόλογες επιδόσεις αφού σε αρκετά αγωνίσματα θα υπάρξει έντονος συναγωνισμός.

 

 

 

Στο κυνήγι των ορίων


Μπήκαμε πλέον σε φουλ αγωνιστική δραστηριότητα εντός και εκτός Ελλάδας με πληθώρα αγώνων που δίνουν ευκαιρίες τόσο για τεστάρισμα και συλλογή εμπειριών όσο και την επίτευξη επιδόσεων-ορίων που θα οδηγήσουν

 

 

 

«Δίια εν Ολύμπω» στη Κατερίνη


Το Σάββατο 28 Μαΐου στο Α΄ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης θα διεξαχθούν αγώνες στίβου με την επωνυμία «Δίια εν Ολύμπω 2016» 

 

 

 

7οι αγώνες «Νίκος Ζαχαριάδης», το πρόγραμμα

Στο δημοτικό στάδιο των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 29 Μαΐου θα διεξαχθούν αγώνες στίβου στη μνήμη ου Νίκου Ζαχαριάδη, τους οποίους διοργανώνει

 

 

 

Νίκη του Παιωνίου

Παγκόσμια ημέρα Μουσείων σήμερα και θα την αφιερώσουμε σε ένα θέμα που δεν έχει να κάνει με αθλητική εκδήλωση ή επιδόσεις  αλλά ένα ιστορικό θέμα που έχει άμεση σχέση με τον ΣΕΓΑΣ και ανήκει στο τρίπτυχο Αθλητισμός-Πολιτισμός-Ειρήνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου