Κυριακή 22 Μαΐου 2016

by

Article Preview


Το πανελλήνιο πρωτάθλημα 10.000μ. έγινε το Σάββατο 21/5 στα Μέγαρα. Αφού προηγήθηκε καταιγίδα και χαλαζόπτωση που είχε αποτέλεσμα να ματαιωθούν τα τελευταία αγωνίσματα των αγώνων "Ορσίππεια" που διεξάγονταν πριν, οι συνθήκες μετά βελτιώθηκαν για να δοθει τελικά η εκκίνηση στις 7:30μμ στην 1η σειρά των ανδρών, ενώ οι γυναίκες και ιδίως η 2η σειρά των ανδρών στο τέλος είχαν μάλλον ιδανικό καιρό.

Στους άνδρες πρώτος τερμάτισε ο Χρήστος Καλλίας του ΑΟ Μυκόνου με 30.39.64 ενώ ανά 15μ. περίπου τερμάτισαν μετά ο Μάρκος Γκούρλιας που ήταν ο νικητής των Νέων και ...
by

Article Preview


Δύο όρια για Άμστερνταμ και αρκετές καλές επιδόσεις σημειώθηκαν στο πρώτο ουσιαστικά από τα μεγάλα meeting, στα "Χανια 2016" που διεξήχθη το Σάββατο 21 Μαίου.
-> Αποτελέσματα
Η προσπάθεια των διοργανωτών ήταν εξαιρετική, δυστυχώς σε αρκετές στιγμές δεν βοήθησε ο δυνατός αέρας.

Η Ελισσάβετ Πεσιρίδου* έτρεξε τα 100μ. εμπόδια σε 13.13 (-0,8) με το όριο για το Ευρωπαικό του Αμστερνταμ να είναι στα 13.20, ενώ διέλυσε το ατομικό της ρεκόρ των 13.29 που είχε απο το προηγούμενο Ευρωπαικό στη Ζυρίχη.
Έγινε μάλιστα η 4η αθλήτρια όλων των εποχών (δείτε->εδώ) μετά τις Πατουλίδου, Ρεντούμη, Ταμπάκη που έχουν κατέβει τα 13", κάτι που χρειάζεται να κάνει η Πεσιρίδου για να μπορέσει να είναι και στο Ρίο.

Καλή εμφάνιση και ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου